Keane om gjensynet med Old Trafford

Michael Keane pressekonferanseMichael Keane ble permanent Burnley-spiller på nyåret etter et vellykket låneopphold og forsvareren møter klubben han ble hentet fra, hvor han har tilbragt store deler av barndommen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets reiser til Old Trafford, vel vitende om at det venter flere harde kamper. Chelsea, Liverpool og Southampton borte, samt Manchester City, Tottenham og Arsenal kommer til å besøke Turf Moor i løpet av den kommende tiden. Forsvareren trekker fram viktige hendelser der de lilla- og lyseblå har overasket mot de store og at laget har ferdighetene til å menge seg blant de store.

– Det er en stor utfordring for oss, jeg har sett postere over de åtte neste kampene og det er noe jeg føler er verdt å glede seg til, sa Keane. Man ser mot disse kampene og de er grunnen til at vi ønsker å bli værende i Premier League, jeg vil si at noen av våre beste prestasjoner denne sesongen har kommet mot de beste lagene. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Se på Man City og Liverpool-kampen, som vi riktignok tapte, men det var antageligvis vår beste prestasjon. Vi reiser til bortekampene mot United og Chelsea, der vi ikke har noe å tape og føler vi kan dra tid og få resultater. Selv om det kan virke som sjokkerende resultater på dem utenfra, så er alle her selvsikre i forkant av hver kamp. 

– Jeg føler vi kan spille med frihet og uttrykke oss selv, klarer vi det så kan vi gi alle problemer. Det er noe alle ønsker og ser fram til å gjøre. 

– Jeg ser fram til oppgjøret, jeg var der i elleve år og hele familien og alle vennene mine kommer til å være der. Faren min har vært sesongkort-holder i over 40 år, så jeg vokste opp med å være United-fan. Det kommer til å være en stor begivenhet for meg, men det kommer ikke til å påvirke måten jeg spiller.

– Fotballen kommer først og jeg kommer til å fokusere på kampen med håp om å prestere og få et godt resultat for Burnley. Selv faren min vil at Burnley skal vinne til en forandring – det er første gang han har ønsket at United skal tape!, avsluttet Michael.