Neste: Manchester United

Old TraffordManchester UnitedBurnley reiser til Manchester United og Old Trafford der de møter et sterkt United-lag som naturligvis er favoritter til å vinne oppgjøret. God hjemmeform og et stjernegalleri vil by på en utfordring for Burnley som må klare seg uten midtbanegeneral Dean Marney resten av sesongen, men the Clarets har for vane å overraske mot de store. 

United må klare seg uten Luke Shaw etter at forsvareren ble sendt av banen mot West Ham i helgen som var, mens Michael Carrick er ute av spill da spilleren fortsatt ikke har kommet seg etter en ankelskade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley må klare seg uten midtbanespiller Dean Marney etter at spilleren pådro seg en kneskade og er ute for resten av sesongen, skaden fører til at the Clarets ti kamper med samme mannskap stopper opp. Steven Reid eller Michael Kightly blir mest sannsynlig å erstatte Marney.

Burnley har ingen god statistikk å vise til mot United, kun en seier på de 20 siste oppgjørene (1-8-11). Sist gang det ble seier på Old Trafford var i gamle første divisjon, september 1962, den gang endte det med en sterk 5-3-seier og forrige møte på Turf Moor endte med en målløs poengdeling.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

United har for vane å score mot Lancashire-laget og har scoret minst en gang de siste 32 hjemmekampene, en form som går tilbake til 1921. The Clarets skal få det enda mer utfordrende ettersom de kun har klart å score en gang mot United på de siste syv oppgjørene.

United er riktignok ikke i den beste formen og på de siste åtte kampene har det blitt 2-3-1, men på Old Trafford derimot har de vunnet ni av deres elleve siste kamper. Kun Chelsea har bedre kurve å vise til. United-laget har vunnet deres tolv siste kamper mot nyopprykkede lag og i skrivende stund har dem vunnet like mange kamper (24) som under David Moyes forrige sesong.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har kun vunnet en av deres siste ligakamper. Sean Dyches mannskap har heller ikke holdt nullen i noen av de kampene, som også er det lengste i Premier League. På fremmed gress har det heller ikke vært noen dans på roser med kun to seire på 30 forsøk (2-3-23) med kun en kamp uten baklengsmål.

Burnleys joker kan bli Danny Ings som har scoret i fire av de fem siste Premier League-kampene.

Kampen spilles på Old Trafford, onsdag 11.februar kl 20:45