Marney ute for resten av sesongen

Burnley må klare seg uten Dean Marney resten av sesongen etter at midtbanespilleren pådro seg en alvorlig kneskade under søndagens oppgjør mot West Bromwich. Selv ønsket spilleren å fortsette kampen, røper manageren. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Marney blir den andre Burnley-spilleren som på kort tid som har pådratt denne type kneskade og kan støtte seg til Kevin Long. Manager Dyche forteller at alle ble overrasket over hvor alvorlig skaden egentlig var, inkludert spilleren selv.

– Det er veldig rar skade egentlig, siden det var ingenting som var skadelig med den duellen. Tro det eller ei og uansett hvor sprøtt det enn høres, men han (Marney) sa selv til Ally Beattie (fysioen) etter kampen at han trodde han kunne klare seg gjennom kampen og løpe det fra seg, så sterkt var ønsket hans om å fortsette. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Dessverre var det ikke tilfellet og vi føler alle med Deano og oss selv fordi han har gjort det veldig, veldig bra for oss over flere år og spesielt i løpet av min tid her. Han er en leder for spillestilen sin og i løpet av årene har han spilt på forskjellige nivåer, men de to øverste skjønner han godt. 

Han bringer energi og kvalitet og er en helhetlig og veldig god midtbanespiller. Men vi må se over det nå, vi opererer som en gruppe og ikke som enkeltpersoner og må gjøre de nødvendige endringene. Selvsagt kommer han til å få mye støtte og vi ønsker han alt vel og til lykke på reisen tilbake, avsluttet sjefen.

Skaden til Marney er den tredje kneskaden i løpet av det sist året på Turf Moor etter at Sam Vokes og Kevin Long begge pådro seg lignende tilbakeslag.