Keith Treacy bekreftet inn

Foto: BurnleyFC.com

Manager Howe kan smile bredt etter å ha sikret seg sesongens første permanente signering Keith Treacy. 22-åringen ankommer Turf Moor fra naborivalene Preston North End og vingen er managerens tredje forsterkning denne sommeren.

Fra før av har manager Howe hentet inn Ben Mee og Kieran Trippier, begge fra styrtrike Manchester City og begge på lån. Unge Treacy er managerens første permanente signering denne sommeren og hans tredje etter å ha tatt over Burnley-skuta i januar (Charlie Austin og Marvin Bartley var hans første forsterkninger).

Manageren uttrykker sin begeistring over å ha sikret seg nok en brikke i puslespillet etter å ha forsterket med vingen Treacy. Den tidligere Preston North End-spilleren har skrevet under en tre-års kontrakt med den lilla- og lyseblå delen av Lancashire etter at formalitetene ble gjort klart.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å ha Keith ombord, forteller sjefen. Jeg så han spille en god del forrige sesong han imponerte meg til en hver tid, han gir oss mer muligheter på kantene fordi fram til idag har vi kun hatt Ross Wallace og Wade Elliott. Der var derfor veldig viktig å forsterke det området og Keith gjør akkurat det. 

Han er en fantastisk spiller med utrolige ferdigheter og en fenomenal venstrefot som jeg virkelig tror at kommer til forsterke oss. Han får til ting og er en stor trussel i form av målscrorer-teft, men han er også i den rette alderen som passer vår profil, vårt kriteria og vi er henrykt over å ha han ombord, forteller Howe som enda ikke har gitt opp håpet om å forsterke med flere nye fjes før sesongen sparkes igang.

Vi jakter fortsatt aktivt etter nye mål og jeg føler at troppen er litt lett i forhold til antall spillere og vi ser etter å forbedre i visse områder, avsluttet manageren.