Keith Treacy: – Henrykt!

Foto: BurnleyFC.com

Burnleys nyeste forsterkning, Keith Treacy er henrykt over å omsider kunne bli en Clarets-spiller! 22-åringen skrev under på en tre-års avtale med Turf Moor-klubben tidligere i sommer etter at klubbene kom til enighet nylig.

Den nord Irske landslagspilleren håper at hans tilbakekomst til the Championship vil hjelpe Burnley til deres etterlengtede opprykks-plassering, samtidig som han vil høste goder i form av landslagspill.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt, røper 22-åringen. Det (overgangen) har tatt litt lenger tid enn anmodet, men alt er gjennomført, støvet er tørket av og jeg veldig glad for å være her. Det har vært litt turbulent mens jeg har spilt på landslaget den siste tiden, men nå som jeg er på den riktige siden (M65, en av de mange europaveiene i England, red.adm) og håper vi kan spille mot Blackburn i Premier League neste sesong, forteller den tidligere – ironisk nok – Blackburn spilleren.

Det er trist å forlate dem (Preston), men men må tenke på deg seg og være egoistisk, det er et høydepunkt i karrieren min og jeg trenger å være på det høyeste nivå og jeg trenger å spille kamper. Jeg hadde det bra i Preston og nedrykket var uheldig, men jeg ser etter å forbedre meg selv som spiller og har det beste i min karriere foran meg og håper å spille så mange kamper for Irland som overhodet mulig. Dette er et herlig sted å være for å utrette ting som det, avsluttet vingen.