Kightly: – Ofre for egen suksess

Michael Kightly pressekonferanseMidtbanespiller Michael Kightly føler at the Clarets har blitt ofre for egen suksess etter at de lilla- og lyseblå fant tilbake til vinnerformen og tok tilbake førsteplassen i Championship.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Måldebutanten sa seg enig med managerens kommentarer etter kampen der noen utålmodige fans skapte en nervøs stemning på Turf Moor – fram til leiesoldaten satte inn kampens enste mål i det 65.minutt.

– Folk blir litt ivrige til tider og vi har på sett og vis blitt ofre for egen suksess, sa Kightly. I løpet av de siste ukene har det blitt å ta og føle på der flere tenker at vi trenger å vinne kamper, de forventer at vi vinner over lag som Barnsley, men for å være rettferdig overfor dem så gjorde de det vanskelig for oss. 

– De så ut som et godt lag og jeg mener vi hadde de bedre sjansene og fikk heldigvis resultatet, men de kom hit og ga det et forsøk – all ære til dem. Sjefen fortalte til pause at vi trengte å ta av kjettingene, gå ut der og nyte spillet vårt og jeg tror vi gjorde nettopp det. Vi trengte det første målet når vi kontrollerte kampen, fortjente å vinne.

– Hvis vi presterer slik som vi gjorde i annen omgang så kommer vi til å vinne flere kamper enn det vi kommer til å tape. De siste fire kampene har vi ikke vært så gode som vi kan, men vi har kun tapt en av de fire og kun to gjennom hele sesongen, så det er en god form vi ønsker å opprettholde, avsluttet vingen.