Kilby: – Flere kandidater

Klubbens styreformann, Barry Kilby sier at klubben beveger seg nå videre etter at en av kandidatene, Paul Lambert takket nei til den ledige jobben og valgte å fortsette hos Norwich City. Klubben tok formell kontakt med Norwich City torsdag kveld, men forespørselen ble blank avvist.

Lambert fortalte under en pressekonferanse fredag at han ikke har planer om å flytte på seg og blir værende på Carrow Road, som gjør at Burnley-styret nå retter blikket mot de resterende kandidatene som ryktes å være Malky Mackay (Watford), Steve Clarke (tidl. ass.manager i Chelsea), Derek McInnes (St. Johnstone) og Eddie Howe (Bournemouth).

Jeg ønsker å fremheve for supporterne at Paul Lambert kun var en av våre kandidater som vi ønsker å intervjue til stillingen som Burnley-manager, sier Kilby. Det er flere å velge mellom og noen måtte være den første – Paul er allerede ansatt så vi gikk den rette veien og gjorde en formell forespørsel om tillatelse til å snakke med Paul. Han ønsket ikke det og vi respekterer både Pauls og Norwich’s avgjørelse, så nå beveger vi oss over til andre personer på listen. Det er et halvt dusin navn på den listen og vi starter igjen imorgen tidlig, jeg tror situasjonen trengs å løses snarest, men vi kan ikke la den ha en overveldende- og forhastet faktor. Det gjelder å ansette riktig mann som kan bringe klubben videre, lyder pressemeldingen.