Gray kunne tenke seg jobben

Stuart Gray føler det har vært en ære å kunne lede the Clarets de siste tre kampene. Vikarens siste kamp av tre, endte med en velfortjent seier over Port Vale i FA cupen på Turf Moor og videre avansement til 4.runde.

Foto: Burnleyfc.com

Etter å ha bokført to 4-2 seire i begge hjemmekampene, men uheldigvis tap på bortebane mot Reading, ønsker Gray- og håper at han har gjort nok til å bli på Turf Moor under en viss kapasitet og uttalte:

Jeg satt meg ned med styreformannen på fredag og han fortalte meg hele bildetde går gjennom navnelisten og intervjuer de aktuelle, sier Gray. Jeg var veldig takknemlig for at de spurte meg om jeg kunne vikariere og med QPR-kampen om syv dager, håper jeg å kunne ha en jobb.

– Om jeg er ansvarlig eller ikke er en styrets avgjørelse, men min fokus er å nyte det å avansere videre til neste runde i FA cupen og organisere spillerne til neste helgs kamp. Treningen er på mandag og inntil jeg får høre noe annet er jeg forsatt ansatt ved Burnley Football Club. Dette er en flott jobb og når jobber som dette dukker opp, sliter lag, men dette er en herlig gjeng og som jeg sa, så håper jeg å kunne være i arbeid på dette tidspunktet om en uke, forteller Stuart.

De lilla- og lyseblå lekte seg til seier mot League Two-laget Port Vale som kjemper om opprykk, etter mål av forsvarerne Clarke Carlisle, Tyrone Mears, Graham Alexander og playmaker Chris Eagles. Manageren hyller spillernes profesjonelle innstilling som sikret videre avansement, trekningen er i morgen kl 15:45.

Dette var antageligvis en av de kampene som mange tok for gitt, men det var en potensiell snubletråd og det viktigste er at du ber spillerne om å vise en profesjonell oppvisning. Det tidlige målet sko oss til ro og jeg er glad for at spillerne prøver seg fram. Vi får til overlappinger og kombinasjoner på begge flankene og for øyeblikket så ville Tyrone, Chris (Eagles) og Wade (Elliott) forårsake et hvert lag problemer på høyrekanten.

– Kollektivt sett, kan jeg ikke si noe på spillernes innsats og engasjement, samtidig som vi scoret noen flotte mål. Det eneste skuffende er at vi slapp inn to mål og det var gavepakker, men det har blitt to kamper her (på Turf Moor) og åtte scorede, så jeg hadde ikke hatt noe imot å vinne 4-2 hver uke! Vi spilte en profesjonell kamp og var verdige vinnere som fortjener en plass i neste runde, avsluttet Gray.