Eagles: – Gi Gray jobben

Burnleys playmaker, Chris Eagles ble intervjuet av skysports.com og lagets offisielle hjemmeside nylig og ga et klart uttrykk for at både han og spillerne kunne tenke seg nåværende vikar, Stuart Gray på permanent basis og roser den tidligere Southampton, Villa- og Wolves-treneren i skyene. Om sin egen situasjon i klubben, uttaler spilleren at han ikke har noen planer om å flytte på seg.

Stuart Gray fikk i oppgave å vikariere som manager for Burnley FC i tre kamper etter Brian Laws’ avskjed. Dette har ført til at Burnley har vunnet to og tapt en kamp, et resultat som ikke er så ille som mange skal ha det til, og playmakeren føler at Gray har det som skal til for å lede de lilla- og lyseblå fra Lancashire til play-off:

Stuart Gray

Jeg har stortrivdes og vil bli opprørt hvis jeg ikke ser ham lede laget neste kamp, sier playmakeren, jeg sa i fra klart og tydelig at jeg ønsker at han blir, om tittelen er manager eller ei – vil jeg at han skal lede oss resten av sesongen.

– Personlig mener jeg han er genial og for lagets moral sin del gjør han ingenting feil, det har vært en tøff jobb etter at Brian dro, men jeg føler at Stuart fortjener en sjanse og jeg kommer til å følge han hele veien. Enhver prat med laget gir en god følelse og måten han legger opp treningene, angreps-basert – jeg vil at han skal bli fordi jeg mener han har en lys fremtid som manager og jeg tror ikke at noen av spillerne har noe å si på han.

Jeg vil score i hver kamp og var skuffet over at jeg ikke scoret mot Reading forrige mandag, men vi tapte og dette (Port Vale-kampen, red.adm) var en fin måte å sprette tilbake på og forhåpentligvis vil vi fortsette slik neste lørdag. Ved å spille her (på Turf Moor, red.adm) forventes det at vi vinner nesten alle kampene, vi viste at det kom til å bli tøft, men vi spilte etter vår stil og skapte mange sjanser som er en bra ting og alle ser fram til lørdagens kamp mot QPR.

Om sin egen fremtid og i disse Silly Season-tider, uttaler den tidligere Manchester United-spilleren følgende:

De siste (overgangs)vinduene har det virket som om jeg har vært linket med alle, men ikke noe har skjedd. Jeg signerte en ny avtale i fjor og føler meg tilfreds her hvor noe av mitt spill føler jeg er på toppen av min karriere, fordi disse ryktene er forbi har jeg tid til å konsentrere meg om å spille. Jeg blir her i klubben til jeg blir bedt om noe annet, avslutter Eagles som uten tvil har en av sine beste sesonger i Burnley-trøya.