Klar til kamp

Chris Wood gleder seg til sin hjemmedebut i ligaen og håper å kunne få en like god start som på bortebane med et mål for de burgunder- og lyseblå. Backen Matt Lowton er like begeistret for det kommende oppgjøret og ønsker seg en trippel over pressede Crystal Palace.

Foto: BurnleyFC.com

Den tidligere Leeds-spilleren satte inn målet som sikret Burnley et viktig poeng over Tottenham på Wembley og håper å kunne gjøre det samme på Turf Moor foran hjemmefansen. Seieren sørget for at the Clarets er ubeseiret på fremmed gress, noe som er helt motsatt av forrige sesong, der de gikk nesten en hel sesong uten å vinne på fremmed gress – ironisk nok kom den første borteseieren over Crystal Palace.

– Forhåpentligvis skjer det før eller siden, jeg kommer helt klart til å jobbe hardt for å oppnå det eller å hjelpe laget med å legge opp til og vinne, forklarte Wood. Det kommer til å være annerledes denne gangen og det blir godt å ha støtten bak oss og gjerne meg, så vi kan sparke i gang og gjøre det godt. 

Foto: BurnleyFC.com

– Det er ikke ofte man må vente nesten tre-fire uker før man får hjemmedebuten sin, vanligvis er man inne i varmen etter en uke. Det kommer til å være stas, det er fint å være her og få oppleve det. Jeg har hørt store ting fra mange av guttene her og de som var her tidligere, så jeg ser fram til det. 

– Vi ønsker å komme i gang på eget gress og sikre poeng på tabellen. I forrige kamp på hjemmebane kunne jeg har gjort det litt bedre, men hadde ikke hellet med meg. Vi så på det positive fra den kampen og det positive fra de andre prestasjonene våre og hvordan laget spilte på hjemmebane forrige sesong. Vi vet at vi er kapable til alt, så vi skal løpe utpå med god lagånd, avsluttet Wood.

Foto: BurnleyFC.com

Backen Lowton har gode minner fra sine oppgjør mot Crystal Palace og satser på en seier over London-laget, noe som ikke bare vil gi the Clarets sesongens første hjemmeseier, men også deres tredje seier på rad over de kommende gjestene. I premier League. Den store forskjellen denne gang er at deres manager og regnet som legende blant mange, Frank de Boer, er under press og det ryktes at dersom the Eagles ikke sikrer poeng på Turf Moor, ryker jobben.

– Det vil nok være i hodene deres også regner jeg med. Våre to seire over dem forrige sesong og borteseieren kom på et kritisk tidspunkt sist gang. Forhåpentligvis kan vi bruke det til vår fordel, guttene vet at vi har en god historikk mot dem og vi kommer til å prøve å gjenta det og sikre tre nye poeng.

– Vi må forsikre oss at vi er på dem med en gnag, vi er klare over at de ikke har fått den beste starten, men det betyr ikke at de blir noen enkel utfordrer. De kommer til å jakte på deres første seier denne sesongen og vi må forsikre oss at vi er på vårt beste igjen og prøver å vinne kampen, avsluttet Lowton.