Neste: Crystal Palace

Runde fire står for tur med et         Crystal Palace i en liten krise på besøk. Det eneste laget Burnley maktet å slå borte i fjor står med en smultring både i antall mål og poeng.

 

For Burnley er Jeff Hendrick usikker etter å ha måtte stå over begge kvalifiseringskampene til Irland med en lårskade. En annen midtbanespiller, Dean Marney, er utelukket ettersom han fortsatt er ute med en skade han pådro seg i en sklitakling han selv utførte borte mot Arsenal i Januar i fjor.

Foto. BurnleyFC.com

Chris Wood, som kommer fra et hattrick i VM-kvalifiseringen, kan få sin første kamp fra start i Premier League. John Walters kan også få sin første kamp fra start i ligaen ettersom han er tilbake fra skaden som holdt han utenfor bortekampen mot Tottenham.

For Crystal Palace er fjorårets assistkonge Wilfred Zaha, heldigvis, skadet. Mannen som lekte karusell med Flanagan i fjorårets hjemmekamp er ute med en kneskade og ventes ikke å rekke kampen. Det gjør derimot Ruben Loftus-Cheek, James Tomkins og Yohan Cabaye.

Foto: BurnleyFC.com

Som sagt slo Burnley Crystal Palace borte i fjor, men hjemmekampen var kanskje den mest minneverdige. Burnley tok tidlig ledelsen 2-0 ved Vokes og Gudmundsson, men da klokken passerte 81 minutter stod det 2-2 etter mål av Wickham og Benteke. På overtid gikk derimot stemningen tvers igjennom taket da Ashley Barnes dunket inn 3-2 etter en kontring i verdensklasse.

Ellers har Burnley god kontroll på Palace i Englands øverste divisjon. Seks av åtte møter har endt med seier for the Clarets, med det eneste tapet tilbake i 2015.

Dessverre er den gode hjemmeformen fra i fjor er nærmest forduftet da man kun har én seier hjemme på de siste sju. Men et lag fullstendig ute av form burde være en god mulighet til å snu den lite trivelige trenden på Turf Moor.