Ny spiss ankommer

Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC henter idag nok en ny spiss til Turf Moor. Nahki Wells ankommer Turf Moor som den tredje spissen denne sesongen etter at Lancashire-klubben ble enig med Huddersfield Town om en overgangssum anslått til å ligge på omkring £5m.

Foto: BurnleyFC.com

27-åringen skriver under en tre-års kontrakt med Burnley etter at klubbene ble enige om en overgang. Dette setter en stopper for spissen fra Bermuda som kan vise til 48 mål på 152 kamper for the Terrieres og bidro til at the Terriers rykket opp i sommer.

– Det var ingen tvil om at dette var en ideell overgang for meg, forklarte Wells. Jeg har spilt på alle nivåene bortsett fra Premier League og oppnådde opprykk med Huddersfield, men det var ikke noe som endret på ønsket mitt. Jeg har alltid ønsket å spille her, det er noe jeg har gitt uttrykk for tidligere. Nå som muligheten byr seg, er jeg veldig takknemlig til klubben som er villig til å tilby meg det. Jeg føler jeg kan oppnå store ting. 

– Burnley begynner å bli et etablert Premier League-lag. Jeg er sikker på at jeg kan menge meg raskt i gruppen og det gjelder å komme seg utpå banen raskest mulig og sparke i gang. Fasilitetene er fantastiske og det har alt som trengs for at jeg kan ta spillet mitt til et nytt nivå. Jeg er her for å vokse og det er steg opp for meg og ett jeg ser fram til. 

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg ser ikke hvorfor jeg ikke kan lære fra andre spisser og håper at kombinasjonen av angreps-mulighetene her og mitt bidrag vil hjelpe å ta klubben videre, avsluttet nysigneringen.

Manager Dyche var naturlig nok fornøyd etter å ha forsterket med en ny spiss og en med god fart i bena.

– Vi ønsker Nahki velkommen som nok et alternativ i angrepet og en spiller som er annerledes enn de vi allerede har. Han har andre ferdigheter som vi tenker vil forsterke våre muligheter i angrepet, kommenterte Dyche.