– Klare for Arsenal

David Jones pressekonferanseEtter the Clarets’ poengdeling mot Tottenham i helgen mener midtbanespiller David Jones at laget er i stand til å gjøre det som trengs for å senke formsterke Arsenal førstkommende lørdag.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnleys hjemmeform er stadig sterkere etter å ha tatt poeng fra to storlag etter hverandre og det uten baklengs. Jones insisterer at det er nok av positive aspekter å ta med seg inn i lørdagens kamp mot et av Premier Leagues storlag.

– Det var nok ikke den vakreste fotballen å se på for den nøytrale på grunn av manglende mål og sjanser, men jeg mener vi var verdige poenget og vi kunne ha vunnet kampen, sa Jones og forklarte;

– Vi hadde et par sjanser og selv om det ikke var så mange så ville vi raskt ha dratt det i land på en annen dag, jeg mener vi var ganske solide og det er det vi ønsker. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi ønsker å være solide, jobbe hardt og vise kvaliteten vi trenger når vi får sjansene. De siste to hjemmekampene viste det og det var en lignende prestasjon som mot City.

– Vi trengte bare det lille ekstra i boksen som ville ha sikret oss nok en seier, men vi er glade over nok en kamp uten baklengs – spesielt mot den motstanderen. Det gir oss et bra grunnlag og selvtillit til den neste kampen som kommer. 

– Jeg føler vi er klare for hvem enn som kommer, alle vet hva vi gjør; vi jobber hardt og mentaliteten vår viser at vi kan utfordre hvem som helst på Turf Moor.

– Arsenal har spilt bra, men vi har møtt nesten alle på eget gress og må fortsette å jobbe hardt, gi det en sjanse og se hvor det tar oss. Det kommer til å være en vanskelig kamp, men vi er klare for den og kommer til å gi det et forsøk og prøve å hente hjem enda et godt resultat. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– De er naturlig nok et topplag og vi må konsentrere hele tiden fordi det er et av de store i Premier League og har spillere som kan såre deg. Arsenal har mange av dem, så det kommer til å være nok en kamp med høy energi, høy kvalitet og høy konsentrasjon mot dem neste uke.

– Men vi skal tilnærme oss kampen med selvtillit, ro og ser fram til muligheten til å møte toppspillere og prestere mot dem.

– Vi kjemper for å overleve, så det blir en stor kamp for oss, men manageren har bygget opp en mentalitet i denne klubben når det gjelder å være en en vanskelig posisjon som vi er nå.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener vi er bedre rustet til å takle presset og som lag er det ikke alltid forventet at vi skal få noe ut av et oppgjør som denne, noe som gir oss mer frihet. Manageren prøver å få oss til å spille slik hele tiden og det har pågått, noe som har blitt mer synlig og vi har fått store resultater mot noen store lag, så selvtilliten er høy.

– Vi ønsker å spille mot disse lagene og jeg kan fortelle deg at med den stemningen vi har hatt i laget denne uken, så prøver å gjenta prestasjonen fra forrige uke – forhåpentligvis med et bedre resultat.

– Det blir vanskelig å stoppe dem, men vi har hatt suksess som lag ved å jobbe hardt og være vanskelig å spille mot, spesielt på eget gress. 

– Vi føler at vi spiller med mye energi og det er vanskelig for hvem enn vi møter. Etterhvert som sesongen har pågått, har troen bredt seg gjennom laget og vokser stadig. Hadde de kommet på besøk tidligere i sesongen så hadde vi kanskje spilt litt mer tilbaketrukket, men nå er vi fulle av selvsikkerhet og ser fram til utfordringen i de syv kampene vi har igjen, avsluttet Jones.