Klare til derby

Burnley møter lokale Bolton Wanderers som sliter litt, men vet samtidig at et lokalderby er noe utenom det vanlige.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sjefen røper at han ikke har en fulltallig tropp allikevel og må klare seg uten Brian Stock som sliter med ryggen, noe som vil holde han på sidelinjen en stund fremover. Den tidligere Doncaster-spilleren har startet kun tre kamper denne sesongen og var sist brukt som innbytter mot Huddersfield på nyåret.

Vi ser fram til tirsdag kveld. Vi har kun Brian som er ute etter en smell i ryggen forrige uke, sa Dyche. Vi har svannet det og det er ikke noe farlig eller uregelmessig, men det er noe som holder han tilbake for øyeblikket – vi overvåker det, men Brian vil ikke bli involvert mot Bolton. Jeg er sikker på det og vi er uskre på hvor lenge han er ute, men det kommer seg som er bra og han er den eneste vi har med skade for øyeblikket. Resten er friske og raske.

Derbyer er alltid noe spesielt og jeg begynner bli vant med det, og dette er nok en herlig kamp. Men det er viktig å ikke tenke for mye på det og blir nok et lag som kommer til å være godt forberedt til å vinne kampen, så vi må også være det og prøve å levere alt vi kan for å vinne. Det er ingen enkle kamper i Championship og alle er tøffe, det vet vi, men mentaliteten i gruppen har vært utmerket så da er det på’n igjen.

QPR 3-3 Burnley: (Q: Doyle 7, Dunne 34, Maiga 79 - B: Ings 25, Vokes 54, 62)
QPR 3-3 Burnley: (Q: Doyle 7, Dunne 34, Maiga 79 – B: Ings 25, Vokes 54, 62)

Vi vil bygge på vår gode form og er klare til derby. Vi har gjort hjemmeleksen vår og er klare over motstanden, men det kommer til å avhenge av hvor bra vi presterer og vår taktikk. Det er en god tro og energi i laget som tillater vår kvaltiet til å levere. Hva som har skjedd i tidligere år kan ikke påvirke fremtiden, vi er et annet lag i år.

– De hadde et bra kvartert mot oss sist gang, men jeg mener vi gjorde nok til å få noe ut av kampen. Bolton har sine utfordringer for øyeblikket, men er et godt lag med flere veldig gode spillere, et godt lag og en god, ung manager – men vi tar ikke lett på noen og når fløyta går, er vi klare slik vi har vært gjennom hele sesongen, avsluttet sjefen.