Vokes før lokalderbyet

Sam Vokes pressekonferanseClarets-spiss Sam Vokes forteller at troppen er full av selvtillit i forkan av lokalderbyet mot Bolton Wanderers. De lilla- og lyseblå befinner seg på en annen plass etter å ha levert varene mot Millwall i forrige runde, men nå venter Bolton som også har utfordringer i nedre del av tabellen. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

Danny Ings og Sam Vokes, også kalt «Vings» har puttet inn 39 mål denne sesongen i alle turneringer og Vokes håper at det vil bli et par til i de kommende ukene og månedene.

Vi reiser fulle av selvtillit etter helgen og det kommer til å bli tøft der, men det er en flott mulighet for oss å slå dem. Selv om vi ligger under i kamper vet vi at vi har styrken til å komme tilbake og vinne kampen, vi har et flott borte-følge denne sesongen og det vil være hyggelig med seier idag. 

– Det går bra og vi håper å kunne få et par (mål) til. Vi spiller bra sammen, jobber hardt for hverandre og produserer flere forskjellige typer mål – jeg setter meg ikke mål, men kommer til å putte dem inn og få så mange vi kan, avsluttet spissen.