Klubbkaptein Heaton: – Stolt

Tom Heaton pressekonferanseTom Heaton takker manageren for tilliten til den prestisjetunge jobben som klubbens nye kaptein og lover å levere varene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Clarets-keeperen innrømmer at han ble overrasket når manageren spurte om han ville bære bindet for første gang i karrieren, men understreker at han er klar for rollen og det ansvaret som følger med jobben.

– Jeg er veldig stolt og beæret, sa Heaton. Det er et ansvar jeg ser fram til og er glad for at manageren ga meg den. Han spurte om det på fredag og jeg svarte ja med en gang, det var litt overraskende siden jeg ikke var kaptein under sesongoppkjøringen, men er klar og kommer til å gjøre mitt beste. Det eneste man kan gjøre er å gi alt og jeg kommer helt klart til å gjøre det. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.comTom Heat

Klubbens nye kaptein sto for en kjemperedning tidlig i første omgang som kunne ha sendt hjemmelaget i føringen og keeperen innrømmer at det var litt flaks involvert underveis.

– Det var et rart forsøk, gutten traff ikke kula riktig og ballen endret retning underveis, jeg var heldigvis på vei og traff ballen slik at den traff tverrleggeren. Generelt var det et poeng vi måtte kjempe hardt for, sesongens første kamp kommer alltid til å være tøff og når man kommer til et slikt sted så gir det litt ekstra. 

– Men vi startet med et solid grunnlag og vi kan bygge på det. Motstandsdyktigheten har vært et tema siden jeg har vært her med denne manageren og vi viste karakter med å komme oss inn i kampen igjen, avsluttet Heaton.