Kongene av Lancashire!

(Burnley 3-0 Bastarder): Burnley hadde full kontroll på bastardene gjennom hele kampen selv om det ikke ble jubelscener før annen omgang. Når det først løsnet, så løsnet det ordentlig. Ashley Barnes og Anass Zaroury sørget for feststemning i nord-England når erkerivalene ble feid av banen og sendt hjem til septiktanken i fortjent skam.

Det startet slik det skulle på Turf Moor, med et offensivt Clarets-lag mot illeluktende bastarder. Barnes (3′) sørget for første skuddmulighet etter pent forarbeid av Josh Brownhill. Etter noen frispark til begge lag var Barnes (10′) nok en gang på fære, men sendte skuddet over mål. Benson (21′ og 31′) og Brownhill (29′) noterte seg skuddforsøk i mellom en større mengde frispark, men duoen klarte ikke å få hull på byllen.

Fram mot pause fortsatte det med harde dueller og frispark til begge lag, som det ikke ble noen nettkjenninger av. Barnes (42′ og 43′) kom veldig nærme før pause og tvang fram to sterke redninger av keeper Kaminski.

Etter sidebytte prøvde Brerenton (47′) seg på et sjeldent skuddforsøk, men klarte ikke å overliste Muric. Cullen (53′) svarte noen minutter senere, uten å lykkes han heller. Det holdt med sjansesløseri, så da brettet Ashley Barnes opp ermene. Anass Zaroury fosset langs kanten og la inn i feltet – der var Barnes umarkert og stanget inn 1-0 fra kort hold og sendte Turf Moor i ekstase! 1-0 i det 55.minutt!

Samme duo var nære 2-0 fem minutter senere, men denne gang sendte Barnes (60′) ballen til side for mål. De påfølgende minuttene holdt Burnley stand i forsvar og skapte uro i bastardenes forsvarsrekker. Etter noen frispark, hjørnespark og bytter forsøkte Barnes (71′ og 74′) og Tella (73′) seg.

Slikt kunne ikke fortsette så da brettet Anass Zaroury opp ermene og viste hva han er god for. Vingen viste magiske takter før han kom seg i feltet og klinket til. Ballen ble sendt i det venstre hjørnet og Burnley økte ledelsen til 2-0 over bastardene i det 74.minutt.

Noen frispark og sanger fra tribunen senere var det Josh Brownhill som fant Ashley Barnes (81′) i feltet. Spissen ladet venstreslegga og sendte ballen i det høyre hjørnet, 3-0 på Turf Moor. Bastardene felte tårer og ville hjem.

Cork (84′) og Harwood-Bellis (86′) ga et hederlig forsøk på å sende fansen hjem i ytterligere ekstase, men det ble med en overlegen 3-0 seier over bastardene, som ble begrenset til kun ett skuddforsøk på Turf Moor.

Burnley: Muric, Maatsen (Taylor 84), Beyer, Harwood-Bellis, Vitinho, Cullen, Brownhill, Benson (Tella 71), Zaroury (Berg Gudmundsson 88), Cork, Barnes (Dervisoglu 87)
Innbyttere: Berg Gudmundsson, Roberts, Dervisoglu, Taylor, Peacock-Farrell, Bastien, Tella
Gule kort: Cork 61

Bastardene: Kaminski, Hyam, Mola, Ayala, Tarvis, Brittain, Morton, Hedges, Garrett (Buckley 70), Gallagher (Vale 53), Brereton
Innbyttere: Pickering, Pears, Dack, Dolan, Vale, Wharton, Buckley
Gule kort: Travis 42, Ayala 86