Sterk seier og tre poeng i London

(QPR 0-3 Burnley): Burnley tok ledelsen med et Gudmundsson-frispark og avsluttet første omgang med å øke ledelsen takke være Ian Maatsen. Annen omgang ble på mange måter en formalitet med en håndfull sjanser, fram til Tella punkterte kampen med en herlig prestasjon og sikret tre viktige poeng til Burnley.

Etter noen uker med VM var det omsider på tide med ordentlig fotball igjen og kampen startet med et hjemmelag som skrek etter straffe når Muric bommet på ballen og traff heller bena til Thomas, men dommeren lot seg ikke overbevise. Reprise bildene viste at the Clarets slapp med skrekken der.

Det ble et typisk engelsk oppgjør det påfølgende kvarteret med dueller og kamp om ballen. I det 17.minutt Jack Cork falt like utenfor feltet og the Clarets ble tildelt frispark. Cork var tidlig ute i god sportsånd og erkjente at det ikke var frispark, men dommeren lot seg ikke overbevise. Johann Berg Gudmundsson tok tre stegs løpefart og sendte kula i lengste hjørne fra 17 meter! 1-0 til Burnley i det 18.minutt!

Willock (31′) noterte seg QPR sin første mulighet etter halvtimen, men sendte ballen høyt over mål. Hjemmelaget hadde egentlig ikke så mye å varte opp med og Burnley styrte store deler av kampen. I omgangens første av to tilleggsminutt sendte Vitinho av gårde en salve som tvang fram en sterk redning av keeper Dieng og returen havnet perfekt foran Ian Maatsen som ikke gjorde noen feil og sendte kula i nettet! 2-0 til Burnley!

Annen omgang startet med et offensivt Burnley som ikke nølte med å prøve å øke ledelsen. Hjemmelaget flekket litt med tennene, men ingen av lagene klarte å skape de virkelig store sjansene før i det 60.minutt når Field sendte av gårde en salve mot Muric som reddet mesterlig.

I det 70.minutt ble kampen punktert når et mislykket tilbakespill ble snappet opp av Nathan Tella i hjertet av 16-meteren, rundet keeper og sendte kula i nettet fra veldig skrått hold. Fantastisk prestasjon av Tella og 3-0 til the Clarets!

QPR prøve å finne nettmaskene det siste kvarteret, men klarte ikke å få hull på byllen. Noen bytter senere ville Brownhill (84′) også være med på moroa, men skuddet gikk rett på keeper Dieng. I sluttminuttene ble både Twine og Churlinov sendt utpå, til stor glede for bortefansen.

Klokken tikket, fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter og Burnley hadde sikret tre vitkige poeng!

QPR: Dieng, Laird, Dunne, Clarke-Salter, Paal, Dozzell, Field, Iroegbunam, Thomas, Dykes, Willock
Innbyttere: Archer, Dickie, Kakay, Adomah, Armstrong, Richards, Shodipo

Burnley: Muric, Vitinho, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen (Taylor 87), Cork (Twine 88), Brownhill, Gudmundsson (Benson 73), Tella (Churlinov 88), Rodriguez (Barnes 80)
Innbyttere: Peacock-Farrell, Taylor, Bastien, Benson, Twine, Churlinov, Barnes