– La oss gi dem en uforglemmelig jul

Manageren manner opp sine disipler og etterlyser en verdig julefeiring på Turf Moor. The Clarets har ikke den beste statistikken å vise til på hjemmebane denne sesongen, men ønsker ikke at det skal hindre spillerne i å gi fansen en uforglemmelig julefeiring.

Foto: BurnleyFC.com

Mens borteformen er oppadgående, er hjemmeformen ikke like overbevisende, noe den må bli hvis de lilla- og lyseblå skal ha en sjanse til å realisere sin opprykksdrøm. Per idag står de med skuffende 3-3-5 på Turf Moor siden sesongen ble sparket i august og med to utfordrere som er overkommelige i Doncaster (26.12) og Hull (31.12) håper sjefen at laget kan gi fansen en verdig julefeiring.

Vi går inn i en viktig tid og det er derfor viktig å opprettholde en god form, sa sjefen. Vi har to hjemmekamper som venter og vi er desperate etter å forbedre hjemmeformen vår, som forhåpentligvis vil snus andre juledag. Av en eller annen grunn har vi ikke fått det til hjemme enda, prestasjonene har ikke vært bra, men alt dreier seg om resultatene og vi må sørge for å ha en vinner-mentalitet og prøver å underholde fansen. Vi håper å kunne skape en god stemning blant fansen som vil støtte oss.