Sunt med konkurranse

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets var en periode avhengige av Jay Rodriguez og Charlie Austin i Martin Patersons og Danny Ings’ fravær.

Sam Vokes ble hentet inn – som har imponert – samtidig som nevnte Pato ble friskmeldt, noe som gjør det til en kamp om plassene. – Sunt, mener Austin. 

Konkurransen som Burnley-spissene nå har mellom seg bidrar til å gjøre dem til bedre spillere, mener Austin. 22-åringen har spilt på topp med Rodriguez i store deler av sesongen, før en skulderskade satte en kortvarig stopper for samarbeidet med toppscoreren. Sam Vokes ble hentet fra Wolverhampton og nylig ble også Paterson frisk etter å ha vært på skadelisten siden sesongens åpningskamp.

Foto: BurnleyFC.com

Det var Patos tredje kamp siden jeg har vært her, så det er flott å ha han tilbake, sa den tidligere Swindon-spissen. Det er bra for konkurransen og man lærer alltid av andre spillere og Pato er en målscorer, så det er bra for meg å lære av han.

Det er også et løft for oss å få han tilbake. Det er ikke rivalisering mellom noen og hvem enn som spiller har 100% støtte blant resten – man støtter alltid ens egne lagkamerater, for man kan ikke havne på kanten med noen. 

Jeg er tilbake i full trening og det er godt å komme tilbake til et vinnerlag. Greit nok, vi spilte mot ni mann på lørdag, men vi gjorde det vi måtte for å sikre oss tre poeng. Det var kanskje ikke den peneste av kampene, men det er seieren som teller – man får ikke fler poeng for å score fler mål.

Det var ikke et godt tidspunkt å bli skadet på, men jeg ble veldig lettet da jeg fikk vite at det var kortvarig fordi jeg ikke ønsket å være ute lenge. Det er godt å spille igjen, man må fortsette å jobbe hardt og skarpheten kommer automatisk jo mer man spiller, sa spissen om sin egen nylige skade.