Langer ut mot dommeren

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche pekte finger på Nigel Miller etter at det ble lagt til imponerende fem tilleggsminutter og avgjørelsen om straffe kom i det klokken tikket mot det sjette minutt. Straffen kom i det syvende.. 

Foto: Burnleyfc.no
Foto: Burnleyfc.no

Sean Dyche var mildt sagt ikke tilfreds med dommeren etter fler kontroversielle avgjørelser gjennom kampen og som ble toppet godt inn i over-overtid med en avgjørelse om å gi straffe. Avgjørelsen i seg selv var det ikke noe å si på, men tidspunktet er det som får sjefen til å reagere og lange ut mot dommeren. Det er ikke første gang dommeren er instrumental i kontroversielle avgjørelser som gjør at the Clarets mister poeng.

– Det er en utrolig rekke hendelser, poengterte sjefen. Målet kom langt på overtid samtidig som det var tillagt tid, men hva kan man gjøre? Jeg ble forundret over flere av avgjørelsene der ute – vi har ikke bare elleve å spille mot for øyeblikket og det skjer for ofte.

– Det var en straffe og jeg har ikke noe i veien med det, men faktum er at det var fem minutter og 45 sekunder uti og tavlen viste kun fem minutter – som gjør det hele utrolig. 

Foto: Burnleyfc.no
Foto: Burnleyfc.no

– Det er viktig for fansen at de hører mine meninger om alt vi gjør og jeg ønsker ikke å bli betraktet som en som ikke gjør annet enn å snakke om dommerne. Jeg ønsker å snakke om laget og hendelsene i kampen, men vi møter umulig motstand imot for øyeblikket.

– Vi har hatt en seier på seks forsøk med fire uavgjort – vi har alle sett at tre av dem skulle ha vært seire, men den muligheten ble tatt fra oss på grunnlag av avgjørelser vi ikke kan påvirke og det er tøft å svelge. 

– Han sa at den til-lagte overtids-tiden var korrekt og at han kom til å skrive i rapporten sin at vi var sene til avspark – som er interessant. Jeg elsker denne klubben, men blir frustrert på fansens vegne – vi var mer enn gode nok til å få tre poeng mot et Forest i form og de så guttene gi alt. Vi kan ikke gå over streken på grunn av ting som er utenfor vår rekkevidde og det er gjør det vanskelig for Burnley FC.

Foto: Burnleyfc.no
Foto: Burnleyfc.no

– Fansen var utrolig. De støttet laget hele tiden, som er viktig og vi ønsket å være det førende laget, vise stor innsats og til tider kvalitet. Vi gjorde alt sammen og vet at vi fortsatt kan spille bedre, men som jeg sier så skjer ting vi ikke har noe kontroll over og det er vanskelig.

– Vi tør å drømme om det vi kan få til, men ser man på poengene vi har blitt fratatt så kunne vi vært der oppe – istedenfor må vi jobbe hardere av andre grunner, men vi kommer til fortsette å jobbe hardt og hente poeng til tabellen, bekreftet Dyche.