Laws hyller Eagles

Etter Burnley-vingens siste prestasjon på banen, mot Hull City, var sjefen full av lovord. Unge Eagles var banens spiller på tirsdag, og det velfortjent.

Vingen var med på det meste som skjedde, puttet inn to mål og var arkitekten i mye av som foregikk i løpet av kampens 90 minutter. Slikt blir lagt merke til, spesielt ettersom han fikk æren av å sette inn en straffe i el kapitan Graham «Grezza» Alexanders fravær.

Det eneste vi ikke diskuterte før kampen var hvem som skulle ta straffer, jeg følte at det var nok erfaring der ute til å la dem bestemme det selv, poengterer sjefen. På et tidspunkt trodde jeg at jeg måtte løpe utpå der og skille dem, for det virket som at alle ti ønsket å ta den, selv Andre (Bikey) gikk opp for å ta den og da hadde jeg ikke hatt noe annet valg enn å dra han av banen.

– Så all ære til Chris Eagles, fordi Andre er en stor kar som Chris uansett klarte å hente ballen fra. Begge Chris’ene fikk to mål hver seg og jeg var nesten desperat etter at ene av dem skulle få en hat-trick, det skjedde ikke, men jeg mener at laget gjorde det utrolig bra.

– Når Chris er i den formen han er i og spiller så mye uten ball som han gjør, er han umulig å spille mot. Han har tatt til seg det vi har bedt han om å gjøre, i tillegg til å jobbe hardt, høster han bare ros for det. Han fortjener ros i likhet med Chris Iwelumo, men det var en laginnsats og det må vi fortsette med i helgens kamp (mot Millwall, red.adm), avslutter Burnley-sjef Brian Laws

Eagles’ straffe var det som har tatt opp mest spalte-plass på fotballøya, riktignok de avisene som er relatert til klubben. Vingen selv var litt mer beskjeden med å få muligheten til å putte inn ballen fra krittmerket ved å uttale:

– Hvis det blir en ny straffemulighet hvor både jeg og Graham spiller sammen, vil jeg mer enn gjerne gi den til han, uttaler Eagles. Han har kun bommet på en straffe på gudene vet hvor lenge og trener religiøst på dem hver dag, han har opparbeidet seg rettighetene, og jeg kommer uten tvil til å trekke meg tilbake hvis han ønsker den neste (straffen) som dukker opp, poengterer playmakeren.