Laws: – Mer av det samme

Tross poengdeling i London, trekker Burnley-sjefen, Brian Laws fram det positive ved kampen og ønsker mer av det han så i kveldens kamp mot Crystal Palace.

Det er en linje vi har satt og vi ønsker å beholde den standarden, poengterer Laws. Dette var den forestillingen vi trengte, vi har ikke enda helt fått det til, men dette var fra øverste hylle og hvis vi kunne fortsette med slikt spill fremover, vil vi kunne få mange positive resultater. Det var nesten perfekt, hadde vi vunnet hadde det vært perfekt. Ser vi bort fra skuffelsen at vi ikke fikk tre poeng, er det mange positive sider å trekke fram at det overskygger skuffelsen. Vi er fornøyd med resultatet, sier Laws.

Burnely lider fortsatt av reisefeber, noe de ble plaget med ifjor og i år ser det ut til at symptomene forsatt hjemsøker klubben. The Clarets bombarderte Palace-målet og med en ung og ivrig Jay Rodriguez som kunne ha sikret seg hat-trick er det ikke mye som skal til før trenden snur på bortebane.

Det er vi i stand til, den slags prestasjoner har vi vist siden sesongstarten og det er bare et tidsspørsmål før det vil skje. Vi er sterke hjemme, men trenger kun å gjenspeile det på bortebane, slik vi (nesten) gjorde idag, poengterer Laws. Det var noen veldig gode prestasjoner der ute og noen flotte individer. Vi hadde en inspirerende keeper foran oss i Seperoni og han var enestående i de rednigner han gjorde – men hvis vi fortsetter å spille sånn, blir jeg en lykkeligere manager, avslutter Laws.

Laws kunne også fortelle at Ross Wallace, som ble byttet ut etter 20 minutter skyldes en hamstring-skade og støtteapparatet, klubben og fansen håper at dette ikke blir et lengre skadeopphold på vingen.