Lee Grant: – Må ha tro på oss selv

Lee Grant pressekonferanseKeeper Grant ber the Clarets ha tro på seg selv i det årets første kamp finner sted på Hillsborough mot Sheffield Wednesday. Burnley går inn i kampen posisjonert på en 13.plass, noe de ønsker å gjøre noe med og klatre oppover. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets gikk på en smell mot Leicester i forrige runde og ønsker å starte 2013 med en seier over the Owls. Keeperen vet at Sean Dyches mannskap har det som trengs for å levere varene og dra i land en viktig borteseier mot hans tidligere arbeidsgiver.

– Det blir en spesiell kamp for meg. Jeg hadde tre gode år der og jeg ser fram til å dra tilbake – forhåpentligvis kan vi reise derfra med tre poeng noe som ville gjøre dagen enda mer spesiell for meg, sa keeperen. De har hatt et par gode resultater i det siste og det er aldri lett å spille på Hillsborough, de kommer til å være sikre på seg selv og prøve å klatre oppover tabellen. 

– Det er slike kamper vi virkelig trenger å vinne og vise vår dyktighet, vi trenger å reise dit og ha litt mer tro på oss selv. Jeg mener at vi var skyldige i vårt eget fall på lørdag ved å ikke gjøre det bra mot et av topp seks-lagene. Klarer vi å reise dit og vise dem hva vi kan er jeg sikker på at vi kan dra hjem med poeng i bagasjen. 

– Det er mye å se fram til (igjen av sesongen). Jeg tror at nøkkelen for oss som lag er at vi tror på oss selv og er selvsikre, vi har vist at vi kan dominere mit lag spesielt på Turf Moor. Samtidig som vi har vist at vi kan utfordre og hvis vi klarer å fortsette med det og spille slik vi vet at vi kan med høyt tempo, vet vi at ikke mange lag klarer å leve med oss, avsluttet keeperen.