Lowton: – Føler meg hjemme

Sommerens forsterkning Matt Lowton forteller at han føler seg hjemme på Turf Moor etter å ha gått gjennom sin første trening med troppen og ser fram til resten av sesongoppkjøringen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Den tidligere Villa-spilleren fikk omsider muligheten til å treffe- og trene med sine nye lagkamerater på Gawthorpe treningsfelt. Backen forteller at overgangen til nye omgivelser var en enkel sak takket være den positive mentaliteten og lagånden innad i troppen.

– Jeg er henrykt over å være her og jeg har hatt et par gode dager, sa Lowton. Sommeren pleier ofte å komme raskt, men det er godt å sette igang igjen og sparke ball. Jeg ser fram til når det virkelig braker løs, guttene har vært helt utrolige og fikk meg til å føle meg velkommen med en gang jeg entret døra.

– De presenterte seg og forklarte hvordan tingene var, de er en herlig gjeng og det er en flott stemning her. 

– Når de spilte mot Villa i siste kamp, hadde vi uheldigvis allerede rykket ned, men viste allikevel innsats for manageren, for hverandre og for fansen. Det sier litt om forpliktelsen og jeg ser fram til å kunne blande meg inn. Oppkjøringen er tøff i sesongstarten, men kvaliteten har også vært synlig i litt ballspill og jeg ser fram til Frankrike neste uke der vi kommer til å være alene på et hotell og jeg får mulighet til å gli inn ytterligere, avslutet Lowton.