Dyche klargjør mannskapet

Sean Dyche forbereder mannskapet sitt til en ny sesong i the Championship hvor målet er å rykke rett opp igjen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Managerens lag ble gjenforent idag til det som var sesongens første fulle trening og kabalen begynner å legges, men sjefen understreker at han ønsker å ta laget til nye høyder og ta det neste steget.

– Vi er klare og jeg føler vi har hatt en god nok pause, sa Dyche. Landslagspillerne har fått litt mer fri, men vi er alle glade for å være tilbake på jobb. I går var det å komme seg gjennom diverse undersøkelser, vekten og kondisjon og idag har det vært litt jobb, mer testing og forsikre seg at deres nivåer er på rett plass og bygge det derfra.

– Det kommer til å være en rolig helg for dem, men de vet hva forventningene er, noe hodet deres og kroppen deres har det i bakhodet. Det er godt dokumentert hvor hardt spillerne våre jobbet både forrige sesong og sesongen før det igjen etter at jeg kom hit. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det gjelder å opprettholde det som et minimum, men virkelig prøve å ta det fremover til nye høyder, så det skal vi prøve å gjøre i sesong-oppkjøringen. Den fysiske og mentale siden er enorme i fotball og vi har vært virkelig beviste på det og sterke i det området. Vi ønsker å gjøre det igjen og sesong-oppkjøringen kommer til å være en stor markør for det. 

Klubbens nye signering Matthey Lowton har tilbrakt noe tid med sine nye lagkamerater og sjefen la til at det pågår jobb i kulissene med forsterkninger.

Vi mener han er en fin spiller, han hadde en stor overgang til Villa hvor han fikk kamper i Premier League og det synes jeg er flott. Jeg var veldig glad for hans ønske å komme hit og spille jevnlig, han vet at det ikke er noen garantier for det, men det blir rettferdig å si at det åpnet seg en stor mulighet når Tripps dro. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Foruten de store avtalene og gratis overgangene, pleier de fleste overgangene å finne sted under sesong-oppkjøringen og utover. Managere og speidere setter seg ned og ingen vil løfte rekke opp armen for tidlig, fordi det som vanligvis pleier å skje er at agenter og klubber uttrykker det og setter i gang en runddans.

– Ingen ønsker at det skal skje, du ønsker å vite at du prøver å hente en spiller, tilbyr et gitt beløp og drar avtalen i land slik vi gjorde med Matt. Vi får se hva som skjer med de andre vi har gående, men de er alle pågående for øyeblikket, avsluttet Dyche.