Lykkelig Ings etter Villa-seier

Danny Ings pressekonferanseDanny Ings var en fornøyd mann etter å ha satt inn kampens eneste mål på Villa Park og det i den avsluttende kampen av deres Premier League-eventyr. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets var som forventet underdogs mot FA cup-finalistene Aston Villa hvor Danny Ings sendte gjestene i føringen like etter kampstart. Hjemmelaget prøvde å svare flere ganger, men lykkes ikke å sende ballen forbi Tom Heaton som storspilte. Spissen var henrykt over sitt 11.mål for the Clarets denne sesongen.

– Det var viktig at vi legger skuffelsen bak oss og avsluttet sesongen sterkt, sa Ings. Jeg mener at vi leverte varene som fansen kan ta til seg etter kampen, Villa møtte oss etter et sterkt tap så vi visste at de kom til å satse sterkt. Men i første omgang var gode. 

– Det blir rettferdig å si at de dominerte annen omgang, men forvaret og midtbanen vår, sammen med Tom Heaton var fantastiske. Det viser mentaliteten vår, hvor sterke vi er som lag og hvor langt vi har kommet. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg bruker høyden min bra nå og føler nesten jeg vokser hver jeg scorer et mål med hodet. Jeg klarte å beregne riktig og kom meg forsvareren i tide, det var en fantastisk levering av Freddie Ulvestad og så Ashley Barnes. Det var godt å få den i nettet og vinnermålet. 

– Det var en ganske følelsesladet dag for meg. Jeg tror at alle var klare over det som skjer på og utenfor banen, og jeg ville avslutte min siste kamp med stil. Jeg er henrykt over å ha sikret vinnermålet foran all tilreisende fansen, jeg kan ikke rose dem nok. Det er et gammelt uttrykk som heter at de er din 12.mann og det er uten tvil riktig. 

– Det er utrolig å reise til bortebaner rundt om og høre all støtten, det utgjør forskjellen. Det gir guttene selvtillit og vi har vist det med prestasjonene hele sesongen, så all ære til dem og klubben – de har vært fantastiske, avsluttet Ings.