Macca åpner for Pilgrims-retur

Alex MacDonald har tilbrakt den siste tiden på lån hos Plymouth og vendte tilbake til Turf Moor, for å gi det et forsøk under Sean Dyche som tilsynelatende har fått orden på the Clarets. Angriperen har hos the Pilgrims et par ganger før og selv om det er en mulighet for å etablere seg på førstelaget med de lilla- og lyseblå, åpner 23-åringen for en retur. 

Foto: BurnleyFC.com

MacDonald spilte sin siste kamp for the Pilgrims og fikk åpningsmålet for hjemmelaget med en fint 30 meters frispark i det 20.minutt, men kunne ikke gjøre mye når Oxfords innbytter James Constable nikket inn utligningsmålet og dermed skulle det gå til straffespark. De grønne har ikke mye flaks på dette plan (de har vunnet kun en av syv straffespark-konkurranser, bl.a tap mot Burnley tidligere i år) og røk dermed ut med 1-3.

 – Jeg har sagt helt siden jeg kom hit at jeg liker meg her, jeg liker stedet og det er en flott klubb, sa Macca. En overgang er noe jeg er åpen for og noe jeg og manageren har snakket om ved flere anledninger, men nå er det opp til klubbene.  

Macca fikk en nettkjenning mot Southend tidligere i sesongen, men siden da har vært vært rolig på scoringsfronten. Kampen ble leiesoldatens 17 kamp for Plymouth denne sesongen og hovedpersonen uttrykte også sitt ønske om å returnere til Home Park, men understreker at det er opp til klubbene.

– Vi har bommet på mange sjanser denne sesongen, inkludert meg selv og det er små marginer som har kostet oss kampene, jeg ønsker ikke å rette det mot uflaks, men dersom man ser på noen av kampene så var det mange avgjørelser som ikke gitt i vårt favør. Vi kan ikke skylde på det og hvor vi befinner oss på tabellen, men det er ikke slik at vi har spilt dårlig eller slitt med å konkurrere mot andre, avsluttet MacDonald.