Dyche om Mee og erstatteren på venstreback

Ben Mee pådro seg en smell i kneet og er ute av spill i minst seks uker – selv om det ikke har blitt bekreftet fra klubbens hold. Unge Lafferty har vært en nærmest selverklært og verdig erstatter, men manager Dyche ønsker ikke å garantere noen plass. 

Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche og Ben Mee fikk den leie nyheten etter Blackburn-kampen at Mee blir å se på sidelinjen til etter nyåret. Dette er naturligvis triste nyheter for alle involverte og manageren åpner for å gi Danny Lafferty utfordring på kanten ved å ta leiesoldat Joseph Mills inn i varmen igjen.

Sjefen ønsker ikke å sette et tidspunkt for når Mee er tilbake, men roser den tidligere Manchester City-forsvareren for modighet etter å ha fullført vel 90 minutter mot Blackburn Rovers.

– Det er uheldig, poengterte sjefen. Ben bet seg i tunga, var modig og kom seg gjennom kampen. Vi visste ikke hva problemet ville være og hans mot vil gi han et opphold på sidelinjen, men samtidig vet man hvordan det var.

– En stor kamp, strålende stemning, endorfinen (Wikipedia-link) slår inn og man kommer seg seg gjennom det. Som oftest er det etter kampen at man føler det som har skjedd og det er bare en av de tingene, men man kan ikke se det der og da. Nå er det snakk om behandling og få han friskmeldt igjen så fort som mulig.

The Clarets må dermed klare seg uten modige Mee som mang en gang har ofret seg og avverget mange tilfeller som kunne ha endt imot, noe som har gitt Danny Lafferty grønt lys og spilletid. Dette er ikke et scenario sjefen ønsker å garantere og åpner for at Joseph Mills kan snappe opp plassen foran nesten på iren og utdyper;

Vi har ikke vært her så lenge og det har kun gått syv kamper og alle har fortsatt en mulighet, hver uke. Vi dømmer dem etter prestasjonene, men også etter det som skjer på treningene – så tar vi det derfra, avsluttet sjefen.