Manageren fornøyd med ett poeng

Sean Dyche pressekonferanseClarets-sjefen føler at poengdelingen på Hillsborough var et fortjent utfall av kampen der to formlag kjempet om poengene. The Clarets har dermed ikke tapt på syv ligakamper.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Andre Gray satte inn sitt 18.mål denne sesongen allerede etter tre minutter og Burnley holdt på ledelsen i nøyaktig 45 minutter, for like etter sidebytte og i det 48.minutt var der Kieran Lee som utlignet. Manageren mener at laget hans kjempet seg til et viktig poeng på en stadion som the Owls har gjort til sin festning.

– Det er viktig å holde på følelsen at vi er vanskelige å slå, poengterte Dyche. Det blir riktig å si at vi har vært det mesteparten av sesongen og man trenger å finne forskjellige måter å hente poeng. Sheffield Wednesday er ikke noe enkelt lag å møte på eget gress der de har tapt kun en gang denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener at vi hadde de bedre sjansene, men uavgjort er et rettferdig resultat. Begge managerne kommer til å se på målene og begge var simple, men samtidig tror jeg begge er tilfreds med et poeng. Begge lagene prøvde å spille på en vanskelig gressmatte og mitt eneste spørsmålstegn er vår innsats foran mål.

– Vi ga ballen bort alt for enkelt og det er ikke likt oss, spesielt ikke i det siste. Spillet vårt på topp var for det meste bra, vi beveget oss bra, men klarte ikke å få lirket inn ballen – det er ikke typisk oss. Jeg kommer ikke til å snakke mye om det fordi vi har scoret mange mål for moro skyld den siste tiden.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Vi avsluttet kampen godt og de ble litt nervøse da det begynte å gå i vårt favør. Vi fikk det ikke helt til, men jeg er fornøyd med spillernes mentalitet. Vi spilte mot Arsenal nylig og fordi de var et såpass sterkt lag så kunne vi ikke hvile åtte-ni spillere, som Sheffield gjorde mot Shrewsbury.

– Selv om de ikke fikk det resultatet de ville ha, så var de litt friskere og derfor er jeg fornøyd med hvordan vi håndterte det fysisk, avsluttet sjefen.