Dyche skriver under ny kontrakt!

Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC melder idag på sine hjemmesider at manager Sean Dyche har skrevet under en ny og forbedret kontrakt med Lancashire-klubben.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dyche er den 11. lengst tjenende manageren i Engelsk fotball etter å ha sittet ved roret siden oktober 2012 og skrev under på en kontraktforlengelse på kontrakten som opprinnelig ble skrevet under i 2014.

– Styrelederen, styret og jeg har drøftet fremtiden til klubben en stund siden det kommer først og på bakgrunn av det har vi min rolle og vi ble enige en stund siden å igangsette samtaler om en ny kontrakt. Jeg er begeistret over at det nå er i boks, det er en forbedret situasjon for meg selv og forhåpentligvis for klubben også.

– Vi har bygget noe her de siste tre- og et halvt årene og det har vært mange gode stunder og mange endringer, vi ønsker mer av det og jeg ønsker å være en del av det. Jeg gjorde det klart i sommer når det var mange spørsmål og jeg gjør det klart nok en gang hvor mitt ståsted er; prøve å forbedre og bygge denne klubben.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er ingen evigvarende garantier fordi vi alle kjenner hvor komplekst dette spillet kan være, men det er trygt å si at jeg skriver under for en god grunn og det er for å bli værende her og gjøre det bra, sa en stolt manager Dyche.

Styreformann Mike Garlick var også en glad mann over å ha sikret seg tjenestene til Dyche som har ledet Burnley til 59 seire på 159 kamper siden han tok over.

– Jeg er fullstendig henrykt over denne nyheten, vi har snakket om dette i flere måneder og det var aldri noen tvil og ganske enkelt å få gjennomført. Sean har vært her i tre- og et halvt år og hadde vi ikke passet for hverandre tror jeg heller ikke det hadde vært en sunn situasjon.

– Mentaliteten til Sean og klubben er ganske like og vi ser ting på samme måte. Jeg mener at vi har den beste manageren i the Championship og det Sean og jeg virkelig vil er for han å bli den beste manageren i Premier League, avsluttet Garlick.