Neste: Hull City

Hull cityTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot serielederne Hull City til dans på Turf Moor som har blitt omgjort til en festning av the Clarets, men tigerne har også funnet formen på fremmed gress. 

Burnley kan la James Tarkowski få sin debut for hjemmelaget etter overgangen fra Brentford, men det er lite sannsynlig at manager Dyche vil splitte opp det gode samarbeidet som har blitt stiftet mellom Ben Mee og Michael Keane. Dean Marney er tvilsom, mens Paul Robinson fortsatt blir å varme benken.

Foto. BurnleyFC.com
Foto. BurnleyFC.com

Hull på sin side kan la leiesoldaten Nick Powell få starte, samtidig som Steve Bruce vil ruste opp angrepet sitt ved å kalle på vingen Robert Snodgrass og angriper Abel Hernandez. Chuba Akpon gjorde en god jobb i forrige kamp med et hat-trick mot Bury og vil mest sannsynlig beholde startplassen.

Poengdeling er sjelden vare mellom disse lagene; de siste 15 kampene har endt med en seierherre og Burnley står sterkest med 10-0-5. Hull har heller ikke hatt for mye lykke foran mål når de spiller på Turf Moor og kan vise til kun to mål på åtte forsøk (2007 og 2013). The Clarets derimot scorer for moro skyld i the Championship og er vanskelige å slå på eget gress.

Toppkampen blir mellom to formlag der Burnley står med 4-2-0 og Hull med 5-0-1 der the Clarets ønsker en liten hevn for deres siste duell som endte med 3-0 til Hull.

Kampen spilles på Turf Moor lørdag 6.februar kl 16:00