Managerens ord etter Blackpool-seieren

Manageren var strålende fornøyd etter at Burnley-disiplene dro i land en viktig seier over erkerivalene Blackpool foran hjemmefansen, men var allikevel noe skuffet over at laget slapp inn mål mot slutten av kampen. Portsmouths managerstol har stått ledig den siste tiden og Eddie Howe var følgelig en av dem som har vært koblet til stillingen; dette avkreftet sjefen og understreker at han er forpliktet til Burnley.

Foto: BurnleyFC.com

Mål av Charlie Austin, Ross Wallace og Marvin Bartley sørget for at the Clarets hadde seieren i sin hule hånd til fansens store glede som kan skryte av seieren fram til neste oppgjør mot the Seasiders. Gjestenes trøstemål på overtid var grunn til noe skuffelse, men alt i alt var sjefen fornøyd med seieren over naboene og ikke minst over stemningen på Turf Moor.

Det var en god stemning på tribunene og vi kom virkelig til, fortalte sjefen. Vi skapte en god stemning blant fansen med måten vi kom i gang og fikk sendt inn en god del flotte innlegg i boksen deres, i første omgang var vi utmerket, presset dem virkelig og gjorde det vanskelig for dem å komme i kampen, samtidig som vi virket veldig truende fremover. 

I annen omgang måtte vi forsvare oss mer og vi må rose Blackpool for det, de kom tilbake mot oss og vi måtte forsvare oss deretter. Men det meste skuffende er at vi ikke klarte å holde buret rent, men det er nok min oppfatning antar jeg. Vi scoret tre flotte mål og på en annen dag kunne vi sikkert hatt fler, men det er tre viktige poeng og to strake seire i ligaen.

Foto: BurnleyFC.com

Det er den andre gangen vi har fått det til denne sesongen og ting begynner å se lysere ut, det gir alle et løft. Vi vet at vi ikke er et fullført kapittel og har fortsatt forbedringer å gjøre, men jeg håper at man kan se hva vi prøver å få til og vi har ikke sett hva de er gode for ettersom det fortsatt er mer å forbedre. Vi formes fortsatt og det er mye mer i vente, både individuelt og kollektivt. 

Manageren følte at noen lovord om målscorerne fortjente skryt og avkreftet ethvert rykte om at han var på vei til manager-løse Portsmouth.

Charlie blir bedre og bedre etter min mening, man kan sende ballene i boksen og i ni av ti ganger er han på motsatt ende. Han scorer mål og har stiftet et godt partnerskap med Jay, som stadig blir bedre – Junior blir bedre og legger inn fantastiske innlegg, noe det første målet viste. Ross hadde en utmerket start på sesongen og scoret et flott mål, så de offensive mulighetene ser bra ut. Jeg er glad på Marvins vegne, for jeg føler han fortjente å score et mål.

Det er ingenting å si om det, fordi jeg blir her – 100%. Det har aldri vært noen tvil, jeg er forpliktet til Burnley og er stolt av jobben, avsluttet sjefen.