Austin: – Håper på mer

Klubbens toppscorer Charlie Austin er sikker på at målene kommer til komme på rekke og rad denne sesongen etter at the Clarets dro det lengste strået og feide til side rivalene fra Blackpool. Samtidig forteller Ross Wallace om den lille krangelen med Andre Amougou like før førstnevnte satt inn 2-0-målet på frispark.

Foto: BurnleyFC.com

Ni-målscorer Austin gjorde det han gjør best mot Blackpool, nemlig å score mål da the Clarets vant solide 3-1 over Blackpool. 22-åringen tror at det kommer mer hvis Eddie Howes menn klarer å følge opp med nok en seier.

Jeg tenkte ikke på det ved sesongstarten, jeg ønsket kun å spille og komme meg inn på laget, sa banens spiller Austin. Nå har vi fått noen seire på rad og hvis vi klarer å følge opp med flere slike prestasjoner og mål, så er det mer å hente. Som en spiss ønsker man å levere varene og det var et flott innlegg av Junior hvor jeg måtte komme meg foran og få den inn. I første omgang presset vi høyt og hadde ballen mesteparten av tiden, fikk innleggene inn og skapte sjansene som man kunne se og viste at vi kan slå lag som dem. 

Unge Austin som satt inn seiersmålet i forrige rundt mot Coventry City, kunne ha scoret to mål på tampen av kampen etter en fantastisk servering av kapteinen, men ballen havnet på mirakuløst vis like utenfor. Den tidligere Swindon-spissen håper på mer og ser for deg at the Clarets klarer en hat-trick i seire på tirsdag mot managerløse Leicester City – også på Turf Moor.

Jeg kunne ha fått en tå på ballen, men det gikk sneiet foten min og gikk utenfor, et par av guttene sa at reaksjonen min på tv sa det meste. Hvis vi presterer på samme måte på tirsdag, ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan vinne igjen, fansen støttet oss og var virkelig gode og hvis vi får til det samme på tirsdag ser jeg ikke problemet med å gjenskape en slik stemning hvis guttene klarer å spille slik vi gjorde, avsluttet Austin.

Foto: BurnleyFC.com

Midtveis i første omgang ble the Clarets tildelt frispark og det ble en liten debatt mellom Ross Wallace og Andre Amougou over hvem som skulle prøve seg. Kamerabildene viste at det muligens ble litt ampert, men spillerne skværet opp seg i mellom etter at midtbanespillere Wallace plasserte et perfekt frispark i nettet og økte til 2-0.

Han er en stor midtstopper som prøvde seg på meg, sa Ross lattermildt. Det var ikke sjangs at han skulle få ta det frisparket, jeg har scoret på slike avstander mot Blackpool før og jeg så sjansen min – ingen skulle ta den fra meg. 

Forsvarer Andre innrømmet at det ikke var noen sure miner etter at Wallace sørget for å putte inn ballen.

Han bestemte seg for å ta det og det var flott fordi han scoret. Til syvende og sist var jeg fornøyd, la Andre til.