Neste: Leicester

The Clarets tar imot managerløse Leicester som er plassert like over Burnley med kun et poeng som skiller lagene – der hjemmelaget har en kamp til gode. De kommende gjestene sliter på bortebane og har de siste gangene hatt problemer med å hente poeng fra Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

Eddie Howe fikk et nytt navn på skadelisten; Brian Easton. Forsvareren fikk seg en smell i hoften under helgens storkamp mot Blackpool og er ansett som et 50-50-valg foran oppgjøret mot the Foxes, noe som betyr at leiesoldat Ben Mee kan måtte steppe inn som venstreback igjen. Easton er manager Howes eneste nye bekymring, der Paterson, Ings, Duff og Jensen fortsatt er sidelinjet.

Ben har spilt der et par ganger før og det hadde vi i bakhodet da vi først hentet han til klubben. Vi så på lørdag at han virket veldig komfortabel der og spilte bra. Det var skuffende å miste Easty, men samtidig positivt for oss, for nå vet vi at Ben kan brukes der og gjør oss ikke akkurat svakere, fortalte Tindall.

 

Gjestene derimot får tilbake Matt Mills fra karantene, men Darius Vassell og Lloyd Dyer er begge tvilsomme; Vassel pådro seg en smell under lørdagens kamp mot West Ham og ble erstattet av Dyer som ironisk nok selv pådro seg en lårskade.

The Clarets har vunnet 39 og tapt 26 av lagets 92 møter siden 1897 og vant overbevisende sist gang  (forrige sesong) med 3-0. Eddie Howes lilla- og lyseblå mannskap trenger kun tre nettkjenninger til for å nå 100 mål mot the Foxes på Turf Moor. Tre poeng mot managerløse Leicester ville ha gitt the Clarets tre strake hjemmeseire, men sliter med å holde buret rent og har kun holdt nullen en gang på de siste 29 kampene.

Leicester er som nevnt uten manager for øyeblikket etter at Sven G. Eriksson fikk fyken nylig og er plassert like over Burnley på tabellen. The Foxes er i en dårlig trend for øyeblikket, der de har tapt tre av de siste fem kampene og har siden sesongåpningen spilt uavgjort fire ganger og tapt to i den rekkefølgen.

Kampen spilles på Turf Moor tirsdag 1.11 kl 20:45

Tidligere møter:
21.aug 2010 Burnley 3-0 Leicester
09.apr 2011 Leicester 4 0- Burnley