Tindall: – En gang til, takk!

Assisterende trener, Jason Tindall har satt et mål om en hat-trick på hjemmebane i det the Clarets forbereder seg på nok en hjemmekamp mot managerløse Leicester City.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley løper ikveld ut på Turf Moor med to seire på rad (Coventry og Blackpool) med håp om en tredje strake der Tindall er lysten på at laget skal klare å holde trenden gående.

Å få noen seire etter hverandre og seks av seks poeng gir alle et løft, ikke bare spillerne, men fansen og alle tilknyttet klubben, fortalte assistenten. Det viktige nå er å ta lørdagens prestasjon inn i kveldens kamp mot veldig tøff motstand og prøve å gjøre det tre ut av tre, Leicester var en av favorittene til å vinne serien med alle de tilgjengelige ressursene og brukte penger.

– De kommer til å være en tøff motstander for hvem enn de møter og man ønsker å spille mot dem med en form vi har hatt den siste tiden, vi er fulle av selvtillit for øyeblikket og har en ung gruppe spillere som har en flott lagånd og som kommer til å gi alt der ute – slik de alltid gjør. Vi håper på en god opptreden og et positivt resultat. 

Sven er en stor manager med en god CV og jeg mener at han har hentet noen utrolig spillere til Leicester. Det er synd han er borte ettersom han er en tidligere manager for England og det var godt for the Championship å ha han der, men det er mange gode managere i Championship.

– Vår siste erfaring med Sven var ikke akkurat god, så derfor vil det bli mye bedre denne gang, alt vi kan gjøre er å konsentrere oss om vårt eget og ta det derfra, hva andre managere gjør med deres lag er ikke noe vi har med. Hvis vi klarer å gjøre jobben vår og spille opp til forventningene – noe jeg vet vi klarer, kommer dette til å bli en tøff kamp for Leicester. Det vil det for oss også, men vi har to strake seire å vise til og håper å gjøre det om til tre, avsluttet Tindall.