Mee foran møtet med Leicester

Sesongen har vært turbulent for the Clarets som viste styrke i siste runde mot erkerivalene Blackpool ved å prestere en av sesongens beste oppvisninger. Leiesoldat Ben Mee som tilbrakte deler av forrige sesong hos Leicester, håper at the Clarets skal gjenskape den prestasjonen og dra i land lagets tredje strake seier. 

Burnleys sesongstart har som kjent ikke vært av den aller beste, men deres to siste ligakamper har endt med overbevisende spill og seks poeng. Blackpool-kampen er blant visse ansett som et vendepunkt ettersom det var en likeverdig motstander som i likhet med the Clarets har friske Premier League-minner å vise til.

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldat Mee tilbrakte fire måneder forrige sesong på lån nettopp hos Leicester og gleder seg til å møte gamle kjente, men understreker at det ikke kommer til å være vennskap når lagene skal danse på Turf Moors grønne gress.

Det var en veldig god atmosfære på lørdag, fortalte Mee. Fansen støttet oss og vi reise oss opp for anledningen, å spille så bra foran kameraene var veldig bra, vi spilte godt og guttene fløy høyt i ettertid. Det var synd vi slapp inn målet mot slutten av kampen, men det var ikke akkurat noe som la en demper på stemningen når dommeren blåste av kampen. Vi viste alle at vi klarer det og forhåpentligvis gir det oss den selvtilliten vi trengte som kan skyte oss opp på tabellen, de to seirene hjalp oss mye og nå håper vi å kunne fortsette med to nye seire før den kommende landslagspausen. 

Forsvareren fikk 15 kamper for the Foxes forrige sesong, men blir ikke gjenforent med daværende sjef Sven Göran Eriksson etter at svensken ble avskjediget forrige uke etter en svak start – til tross for gode forsterkninger i sommer. Det er usikkerhet rundt posisjonen leiesoldaten skal besitte etter at Brian Easton måtte av banen i sist kamp, noe som plasserte Mee som venstreback.

Leicester har gjort mange endringer, litt som oss bare i større skala. Sven var en veldig hyggelig mann og jeg hadde mye respekt for han, spesielt ettersom han var en tidligere England-manager, han er en av de beste og jeg stortrivdes å jobbe under han. Det er synd at han ble sagt opp forrige uke, men det er fotball og jeg ser fram til å se guttene igjen.

Jeg spilte der et par ganger forrige sesong, da også i Championship og følte det var komfortabelt. Hvis sjefen ønsker at jeg skal spille der igjen, har jeg ikke noe i mot det så lenge jeg er i laget. Vil han at jeg skal spille der, så spiller det der og ønsker han at jeg skal spille i midten, så gjør jeg det også – å spille fotball og gjøre det bra for laget er det viktigste, avsluttet unge Mee.