Marneys røde kort trukket tilbake

Midtbanespilleren fikk trukket tilbake sitt røde kort han pådro seg mot Birmingham og slipper dermed å sone tre kampers karantene. Hendelsen fant sted etter at Marney gikk hardt inn i en takling not Paul Robinson, men taklingen var ikke annet enn utmerket og hard.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Dommer Darren Drysdale hadde ingen god kamp på Turf Moor i helgen, der både avgjørelsene og kortene i mange tilfeller var urettmessige, noe som frustrerte tribunene så vel som spillerne. Det hele toppet seg når dommeren valgte å gi Dean Marney direkte rødt kort etter en berettiget takling på Paul Robinson og som ble anket dagen etter.

Sjefen la ikke skjul på sin misnøye etter å ha fått utvist både Kieran Trippier og Brian Stock fra før etter å ha tatt over roret 17 kamper siden – anken er dermed et stikk mot FA’s disiplinære panel som også anså kortet som feilaktig.

Det betyr ikke at vi ikke føler oss fornærmet av situasjonen, som helt klart bidro til kampens utfall når vi var på topp og kunne fått tre poeng. Jeg føler ikke vi hadde så mange avgjørelser som gikk vår vei, poengterte sjefen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Men i dette tilfellet førte anken fram og det er positivt for oss, jeg gjorde det klart hvordan jeg følte det hele der og da og etter å ha sett hendelsen i repriser – har ikke innstillingen endret seg.

– Gi ga vår lit til ta saken til de rette kanalene og er glade for utfallet som har gått i vårt favør. Vi er takknemlige for å ha en god spiller tilgjengelig fremover og det til neste kamp som vi kommer til å kjempe for tre poeng, avsluttet manageren.