Austin på bedringens vei

Toppscorer Charlie Austin nærmer seg sakte, men sikkert en tilbakekomst på banen og kan være aktuell for et laguttak allerede kommende lørdag mot Peterborough.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Toppscoreren har vært ute av spill siden slutten av desember og var nære en retur allerede mot Birmingham forrige helg, men sjefen valgte å ikke forhaste spissen og valgte dermed å hvile Austin.

Kommende helg er det Peterborough som skal beseires og det ble en solid 5-2-seier i forrige møte – med blant annet en hat-trick av Austin.

– Etter en måned ute med hamstring, må man forsikre seg og været hjalp ikke særlig på forrige uke, forklarte sjefen. Å løpet ut på astroturf’en (en type kunstgress som finnes på Turf Moor, red.adm) og alle de andre gressmattene er ikke ideelt for muskelsmerter, så det var sunn fornuft (å ikke spille han forrige uke).

– Han har hatt et par gode dager på treningsfeltet og vil få en fridag med litt hvile og vi tar en nærmere titt på torsdag. Hvis alt ser bra ut med Charlie, vil han bli tatt med inn i varmen på lørdag. Guttene gjør det veldig bra, men det er alltid godt å ha gode spillere tilgjengelige.