Matej Vydra blir sesongens tredje forsterkning!

Clarets-fansen får sin andre gladnyhet for dagen: Tsjekkiske Matej Vydra ankommer fra Derby og blir deres andre signering idag!

Foto: BurnleyFC.com

Burnley har sikret sin tredje forsterkning dette overgangsvinduet når angriper Matej Vydra ankommer fra Derby. Tsjekkeren skriver under en tre-års avtale med opsjon på et ytterligere år. Overgangssummen er ikke kjent, men flere medier opererer med £11m.

26-åringen kan vise kortere opphold i Premier League med Watford og West Brom under låneoppholdene fra Udinese. I the Championship har han terrorisert forsvarere og ser fram til å kunne gi Premier League et nytt forsøk – på mer permanent basis.

– Jeg var en guttunge når jeg var i Premier League sist, nå er jeg mer erfaren med engelsk fotball. Jeg snakker engelsk bedre og har lært mye i England, så jeg håper jeg er en bedre spiller enn for fem år siden. De siste fire årene har vi kjempet om å komme oss til Premier League og jeg har ikke klart det med lagene jeg har vært i og noen ganger så det gjennomføres med en overgang, så jeg er lykkelig. 

Foto: BurnleyFC.com

– Ambisjonen min er å spille i den beste ligaen i verden, så tusen takk til sjefen og til Burnley som har strekt ut en hånd og gir meg muligheten til å spille i Premier League. Nå er det opp til meg å gjøre tilstrekkelig til å bli valgt og forhåpentligvis oppnå suksess med mine og Burnleys mål. 

– Jeg så Burnley spille forrige sesong og de spilte med to spisser, noe jeg liker. Forrige sesong virket det som om ingen likte å spille mot Burnley hjemme og jeg håper å kunne bidra til det. Vi spiller også fin fotball, noe fansen liker. Laget avsluttet på en 7.plass og det blir vanskelig å gjenta det, men man vet aldri i fotball og alt kan skje. Man må nyte det man har fordi fotball er den beste jobben man kan ha. Jeg er henrykt over å spille i Premier League og kommer til å gjøre mitt beste for Burnley, sa Vydra.