McCann ferdig på Turf Moor?

The Clarets’ midtbanespiller og tidligere kaptein, Chris McCanns fremtid på Turf Moor har fått en ny vri og ting ligger nå an til at 26-åringen ikke blir i Lancashire neste sesong når spillerens kontrakt går ut om en måned.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

McCann har over 260 kamper å vise til for the Clarets etter å ha ankommet fra Home Farm i 2005, men nå virker det som om fristelsen kan ta overhånd når både Celtic og Norwich banker på døren – angivelig med et kontraktstilbud.

Chris McCanns situasjon er at han faktisk ikke ville starte på kontraktsforhandligner med oss, så det er klart når det kommer til det, ikke fordi han misliker oss eller klubben, men fordi han føler at tiden kan være inne for å flytte på seg, sa Sean Dyche. Situasjonen kan endre seg, men det er hva han føler rundt det hele og det er en naturlig situasjon og utvikling av kontrakter, men ting kan endres raskt.

Han har ikke sagt at han definitivt ikke ønsker å være her, men han ønsket heller ikke å sette i gang med kontraktforhandlinger – hovedsaklig for å se hva som er der ute. Det burde ikke bli holdt imot han, slik er det realiteten med moderne spillere, moderne kontraktssituasjoner, agenter og resten av det, det er forretningene innenfor fotballen, avsluttet Dyche.