McCann: – Skuffet

El Capitan Chris McCann var i likhet med sjefen og resten av laget skuffet over å se the Clarets’ små Play Off-håp svinne hen etter at det ble poengdeling på Turf Moor i helgen.

De lilla- og lyseblå klarte aldri å måle kreftene sine mot nedrykkstruede Coventry som på et tidlig stadie av kampen kunne ha ledet. Først etter at gjestene ble redusert til ti mann med kvarteret igjen, ble flere sjanser skapt.

 

All ære til dem, de gjorde det vanskelig for oss

Chris McCann la ikke skjul på sin skuffelse etter at Coventry sørget for å sette en effektiv og avgjørende stopper for deres Play Off-drøm – selv om det må sies at den ambisjonen ikke har vært realistisk etter nyåret da the Clarets’ formkurve kun gikk en vei, nedover. Det så aldri ut som om vi kom til å vinne komfortabelt med to eller tre mål 

Hjemmelaget hadde vunnet tre av de siste fire og ønsket følgelig å bygge på med en hat-trick i seire, men gjestene ville det annerledes. Charlie Austin sendte Lancashire-laget i føringen med sin 17. scoring denne sesongen og kunne fort ha økt med en 18., men istedenfor gikk det motsatt vei og de lilla- og lyseblå måtte dra hjem skuffet etter en lei poengdeling på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi er skuffet fordi vi følte at vi var et steinkast unna topp-seks, innrømte McCann. Riktignok sa jeg at det ville bli vanskelig å vinne alle kampene, noe vi trengte å gjøre, men det er skuffende å ikke vinne og bygge på den formen vi har hatt.

– Selv om vi fortsatt er ubeseiret og ruller videre til tirsdag kveld (mot Leicester), det kommer til å være nok en vanskelig kamp og jeg håper vi gjør det bedre enn det vi gjorde i dag. 

– All ære til dem, de gjorde det vanskelig for oss og jeg må innrømme at vi aldri fikk den starten vi håpet på som kunne gi oss grep om kampen. Det var skuffende fordi vi hadde et par gode prestasjoner og seire i ryggen, men vi var nok litt uheldige som tok ledelsen.

– Vi tok det gledelig til oss og burde prestert bedre i annen omgang, men etter at vi løp ut på banen, fikk vi det aldri til. Med den formen vi har hatt burde vi ha trappet opp et hakk eller to og dermed ville det gått bra, men vi fikk aldri til vårt pasningsspill og rytme.

– Det så aldri ut som om vi kom til å vinne komfortabelt med to eller tre mål og av den grunn så vi ikke ut som oss selv, avsluttet kapteinen.