Howe hyller Duff

Clarets-sjefen hyller forsvarer Duff og beskriver veteranen som den perfekte rollemodell for sin unge, lilla- og lyseblå hær etter at 34-åringen signerte en ett-års kontrakt med Lancashire-klubben.

Eddie Howe var full av lovord rundt klubbens midtstopper Michael Duff etter at spilleren forlenget med the Clarets nylig. Duff ble hentet av Steve Cotterill fra Cheltenham i 2004 og siden har det blitt både opprykk og nedrykk for den nord irske landslagsspilleren.

– Michael har vært utmerket denne sesongen og han har gjort seg fortjent til det året, fortalte Howe. Han har vært konsistent og er en leder på- og utenfor banen – jeg kan ikke snakke høyt nok om han som en proff. Han har vært en veldig lojal tjener av denne klubben og er en veldig god rollemodell for de unge spillerne som vi har mange av. 

– De trenger voksne hoder å se opp til og Michael har gjort alt riktig, som man er naturlig tatt i betraktning karrieren hans. Han kommer til å være veldig viktig, uavhengig om han spiller eller ei – så er han eksemplarisk, sa Howe.