McCann vil forlenge med Burnley

foto: burnleyfootballclub.com

Chris McCann som har vært ute med skade mesteparten av sesongen fikk nylig beskjeden at han er en av de spillerne Burnley-manager Eddie Howe ønsker å knytte til laget og bygge laget rundt. En slik nyhet kom godt med i midtbanespillerens ører og nå svarer McCann med samme mynt og ymter om en lang framtid i den lilla- og lyseblå trøya.

Midtbanespillerens kontrakt løper ut neste måned og med flere unge spillere som allerede har bundet seg til klubben for kommende år, er McCann en av de brikkene Eddie Howe ønsker å ha på plass før troppen får sin etterlengtede sommerferie. Chris har sammen med Jay Rodriguez brøytet seg gjennom ungdoms-akademiet til Lancashire-klubben og etablert seg som et dyktig drivjern på midtbanen – som selv ønsker å binde seg til klubben.

 

Det har blitt tilbudt en kontrakt, røper 23-åringen. Det er kun detaljer som gjenstår og vi prøver å få fullført det så fort som mulig, jeg ønsker egentlig ikke å ta sommerferie uten å vite hva som kommer til å skje etterpå. Jeg ønsker å få dette unna fortest mulig og se fram til neste sesong, forhåpentligvis skadefri.

Foto: Burnley Express

En kneskade har holdt McCann ute av spill i de beste delene av to sesonger som heldigvis har fått smake litt på ballen og nettkjenning etter sin comeback. Iren ser ut til å få sin fjerde strake kamp for the Clarets på lørdag mot Cardiff med et ønske å avslutte sesongen med et positivt resultat, i en ellers skuffende sesong.

Vi må være skuffet over å ikke være blant topp seks som var vårt mål i begynnelsen av sesongen, legger iren til. Det ville vært fint å være på Play Off-plass og prøve å returnere til Wembley – men slik ble det ikke, så vi vil prøve igjen neste år, omgruppere litt og gi det et nytt forsøk. Vi må sikte så høyt vi kan og med det laget vi har – og ikke nå Play Off – er skuffende. Vi har noen virkelig gode spillere her og jeg tror at neste år kommer vi til å sprette tilbake og virkelig vise hva vi er gode for.

Alle tror at sesongens siste kamp ikke er noe å spille for – det stemmer ikke helt. Guttene kommer til å være klare, fokusert og sjefen kommer ikke til å la oss slappe av, han vil ikke tape denne kampen, han ønsker å avslutte sesongen positivt som alle andre fordi det legger ting til rette for neste sesong, avslutter McCann.