McCann vil vinne over Posh

Chris McCann er en ny spiller etter å ha blitt fratatt kapteinsbindet til fordel for Jason Shackell og etter å ha overtatt en slags Graham Alexander-rolle for the Clarets. Midtbanespilleren har vist seg fra svært gode sider på Burnleys midtbane og alt ligger til rette for en spennende sesong for Turf Moor-laget. 

Foto: BurnleyFC.com

Etter at manager Howe forsterket med lederskikkelsen Jason Shackell var det kun spørsmål om tid om når forsterkningen kom til å bli utnevnt som klubbens nye kaptein. McCann gjorde helt klart en innsats med kapteinsbindet i forrige sesong, men ble samtidig hindret i å utøve sin fulle rolle på midtbanen.

Det var en for stor mulighet å kunne si nei til, understreker McCann. Det var også muligheten å kunne vise seg fram etter å ha vært borte så lenge, men å spille uten kapteinsbindet har hjulpet meg å fokusere mer og konsentrere litt mer på eget spill, analysere enge prestasjoner og gi meg selv litt mer oppmerksomhet enn tidligere. 

– Jeg mener helt klart at litt tyngde har falt av skuldrene mine og kan uttrykke meg litt mer nå. Shacks er en strålende kaptein som vi har tro på, han er en sterk leder og vi har ti andre spillere som også kan lede laget, så det er en god sammensetning. 

Ser man på prestasjonen vår mot Bolton så overgikk vi oss selv og har ikke klart å leve opp til det nivået siden, men vi har nok av tid til å se på det. Vi har hatt to uker med god trening og nå gjelder det å ta kampen til dem og få de tre poengene vi sårt trenger. Jeg er sikker på at spillerne vi møter håper på deres første seier og ankommer hit poengløse – forhåpentligvis forlater de også poengløse, avsluttet McCann.