Howe: – Vi vil bevise noe

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets står i fare for å tape sin fjerde kamp på rad og manageren forteller at troppen vil bevise at de er verdige vinnere til lørdagens oppgjør på Turf Moor. The Posh på sin side er det eneste laget i Football League som har tapt samtlige kamper denne sesongen.

Etter å mislykkes å vinne deres to kamper etter den flotte sesongåpningen mot Bolton, er Eddie Howes mannskap bestemte på å vise at de er bedre enn det statistikken tilsier. 

Det kommer ikke til å vær en enkel kamp til tross for at Peterborough ikke har noen poeng, understreker sjefen. Jeg så dem spille mot Birmingham og de var nok det bedre laget, men vi vet at vi kan vinne kampen dersom vi spiller på vårt beste og det må vi prøve på og sørge for å gjøre.

Foto: BurnleyFC.com

– Det er en følelse innad i laget at prestasjonen er like rundt hjørnet og vi er desperate etter å vise hvor godt lag vi er og jeg tror ikke vi har blitt noe dårligere bare på grunn at noen resultater, derfor vil vi bevise noe. Det er en stor kamp for oss, det er de alle, men vi er klare over viktigheten av denne og håper å kunne få resultatet vi ønsker. 

– Vi var ikke begeistret for hvordan vi spilte mot Brighton, men det er forbi oss og historie. Nå ser vi fremover og det er en stor kamp som venter, noe vi er klare over og jeg er sikker på at guttene også er det. Jeg tror ikke at det finnes noe som å somle bort prestasjoner, men et tilfelle av noe man ikke for gjort noe med den kampen nå.

– Det vi kan påvirke er den neste der reaksjonen på treningene og intensiteten vi har trent på har vært utmerket. Fokuset vårt de siste to ukene har vært på Peterborough og vi håper å bevise det med en prestasjon, avsluttet manageren.