Neste: Peterborough

Et bunnoppgjør venter på Turf Moor der Burnley FC møter et Peterborough lag som ikke har vunnet noe siden sesongstart. Kamphanene vet hvordan fotball skal spilles og begge ønsker å spille den «rette måten» der alt ligger til rette for en knakende kamp mellom Eddie Howes og Darren Fergusons mannskap. 

Burnley er styrket med Martin Patersons retur etter at spillerens hamstring-skade som også holdt han ute av spille for Nord Irlands kvalikkamper de siste to ukene, men the Clarets må  fortsatt klare seg uten Danny Ings som er ute fram til juletider.

Gjestene på son side er nesten fulltallige og Ferguson jr. kan gi Kane Ferdinand sin debut for the Posh, mens vingen Nathaniel

Foto: BurnleyFC.com

Mendez-Laing, back Kgosi Ntlheog midtbanespiller Danny Kearns jakter på startplass for gjestene. Peterborough har vunnet åtte og tapt fire av de siste 18 kampene mot Burnley sien 1985, men sist gang de dro hjem med tre poeng fra Turf Moor var i oktober 1989 – i da værende fjerde divisjon.

The Clarets har historisk sett god målstatisstikk mot Peterborough der de har scoret i samtlige kamper siden november 1986, noe som ikke hjelper på det faktum at de står i fare for å tape sin fjerde kamp på rad og dersom de skulle tape her vil det bli den dårligste sesongstarten på et tiår.

Keeper Lee Grant ligger an til å få sin 300. kamp i karrieren, mens Brian Stock kan få sin 400. dersom begge spiller mot Darren Fergusons mannskap. Dersom gjestene skulle tape dette oppgjøret, vil det bli deres dårligste sesongstart noensinne og bedre blir det ikke vel vitende at Posh står uten borteseier på de siste 13 kampene. Mens Grant og Stock kan nå milepæler, kan kampen gi Darren Ferguson sin 100. seier dersom de vinner.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 15.september kl 16:00

Tidligere oppgjør:
4.feb 2012 Burnley 1-1 Peterborough Utd
17.sep 2011 Peterborough Utd 2-1 Burnley