– Troppen er god nok

Etter en to-ukers landslagspause nærmer det seg ligaspill der sjefen røper at han har full tillit til den nåværende troppen og ser ikke behov for å forsterke ytterligere. 

Foto: BurnleyFC.com

Lånevinduet er fortsatt åpent og følgelig har Burnley blitt koblet til flere spillere, deriblant en angriper da Danny Ings er sykemeldt. Martin Paterson derimot er på vei tilbake, mens nevnte Ings er tilbake til juletider som gjør at sjefen ikke ser behovet for forsterkninger utenfra.

– Hvis vi trenger å handle, så gjør vi det – selv om jeg støtter det laget jeg har for øyeblikket, bekreftet Howe. Jeg mener troppen er god nok og med mindre vi får flere skader, så for blir den slik og jeg tror at det er veldig vanskelig å hente inn spillere som er bedre enn de vi allerede har. Så frem til det blir tilfellet og med mindre vi kan forbedre laget så kommer jeg ikke til å foreta noen handlinger.

Arbeidsjernet Paterson sto over muligheten å spille med landslaget, Nord Irland, etter at spissen ikke var helt frisk i beinet og valgte heller å bli værende hjemme og helbrede kroppen som har vært skadelidende de siste årene. Sjefen håper at de to ukene var det som trengtes for at Pato holder seg frisk ut sesongen ettersom 25-åringen er en viktig del av planene denne sesongen.

– Jeg mener det var en korrekt avgjørelse å ikke dra. Han ønsket virkelig å spille for hjemlandet, men han trenger også å vite når han klarer å yte 100%. Han har trent godt og spilte 45 minutter mot Brighton der han antageligvis ikke var i full fem, men har hatt de to ukene siden da og vi har vært fornøyde med han og håper at han holder seg skadefri der han får flere kamper og noen mål, avsluttet sjefen.