McKenna om kommende Burnley-kampen

Foto: thisishullandeastriding.co.uk

Hull Citys Paul McKenna forteller til lokal media at tigerne klør etter å sprette tilbake på vinnersporet etter at de på skuffende vis tapte 1-0 mot Middlesbrough.

Bedre blir det ikke når de reiser til Turf Moor og møter et Lancashire-lag som er fulle av selvtillit etter å ha vunnet pent over Doncaster og kan vise til fine fem seire på seks muligheter.

Det er ikke dermed sagt at Burnley får en enkel match mot Hull, for tar man en titt på tabellen (til høyre) så ser man raskt at tigerne koser seg på en solid og – enn så lenge – trygg femte plass. Ser man videre på samme tabell, finner man fort ut at Hulls forrige motstander, Middlesbrough, er på en andre plass.

Foto: HullCityAFC.net

Toppkampen andre juledag var i lange perioder en jevn kamp der Hull antageligvis føler seg snytt for straffe, noe som førte til at de tapte for første gang på fem kamper. Veteranen McKenna, som har startet de siste syv av vikarens Nick Barmbys kamper ved roret, mener tigerne lett burde børste av seg støvet og heve seg på Turf Moor.

Vi må se på det positive fra Middlesbrough-kampen og vi har fortsatt en god sjanse, sa 34-åringen. Etter et tap som det, klør vi etter å komme tilbake og det er godt at Burnley-kampen kommer snart, forhåpentligvis kan vi børste av oss støvet, fokusere på neste kamp og komme tilbake på vinnersporet.

Når jeg kom hit, visste jeg at Hull hadde gode spillere, god støtte og var et lag med ambisjoner. Jeg kom ikke hit for å avslutte karrieren, jeg kom hit fordi klubben hadde ambisjoner og ønsket å oppnå noe – noe jeg ønsket å være en del av. Vi har møtt alle i ligaen nå og kan enkelt si at vi kan matche ethvert lag, Middlesbrough er – som oss – et godt lag som kommer til å kjempe i toppen ut sesongen. Det var en god kamp av dem, men vi spilte godt og skapte mange gode sjanser. 

Nick vil at vi skal være mer fritt-flytende og angripe lagene, noe vi har gjort og fortsetter å gjøre. Vi er bare halvveis i sesongen og må fortsette slik vi gjør og opprettholde våre prestasjoner og se hvor det bringer oss, avsluttet veteranen.