Mears ønsker nye fjes velkommen

Høyreback – og konsistensen selv; Tyrone Mears, ønsker nye ansikter velkommen til Turf Moor i deres jakt på et nytt opprykk til Premier League.

Foto: Burnley Express

The Clarets startet som kjent sesongens første trening denne uken, en trening uten noen nye fjes, men manager Eddie Howe gjorde det klart tidligere det jobbes iherdig bak kulissene med å forsterke laget som endte på en 8.plass forrige sesong. Forsvarer Mears er overbevist om at nytt blod er det som trengs for å lage en bro over til de øverste seks plassene på tabellen.

Jeg mener at man alltid burde se etter å forbedre laget, forteller Ty. Jeg er sikker på at sjefen ser etter å forsterke fordi at når alt kommer til alt så hadde vi som mål å rykke opp forrige sesong, men lyktes ikke. Det er alltid rolig under sommeren, men så fort oppkjøringen starter så får trenerne se hva de har, hvor de kan forbedre og jeg er sikker på at spiller kommer inn.

– West Ham er en av favorittene og det er en den andre gode klubber i denne ligaen, men vi er sikre i det stille at vi kan oppnå suksess. Det var endringer forrige sesong med managerbytte, noe som er vanskelig for ethvert lag og jeg føler at vi forbedret oss mot slutten av sesongen og kanskje var spillerne noe slitne mot slutten.

– Vi hadde en liten stall å bruke til sammenligning med mange andre Championship-klubber og jeg er sikker på at sjefen kommer til å adressere det slik at vi kan holde ut til slutten, avsluttet forsvarer Mears.